Партнер рубрики Події

Про "на вокзалі працює цілодобово притон"

  • Олександр Башта
Про "на вокзалі працює цілодобово притон"
Дуже вже просили читачі 20 хв. мене прокоментувати цю ситуацію.
Тернопільській залізничний вокзал не гірший і не кращий за інші вокзали України та інших країн. Вокзал як вокзал. Всі вокзали світу мають свою специфіку, яка всім їм притаманна - цілодобова праця з великою кількістю людей, що від'їжджають та приїжджають, та всіма негативами пов'язаними з цим.
Ви колись були на вокалі іншого міста чи навіть вокзалі  іншої країни у нічний час ? А всю ніч колись перебували на вокзалі ? Тоді чого ви волаєте про наш вокзал.
Так от, безхатченки та алкоголь - то біда всіх вокзалів, і не тільки України.
Це проблема всіх, без винятку, вокзалів навіть цивілізованих країн, з якою боротись дуже і дуже складно, майже неможливо через присутність у будь якому суспільстві безхатченків та алкоголіків, які завжди "тусувались" на вокзалах..
Що до проблеми Тернопільського залізничного вокзалу, то вирішити її можливо лише привівши у порядок всі торговельні та інші заклади.
А якщо вам не подобаються безхатченки та нетверезі люди на вокзалі, то ви маєте звертатись до транспортної міліції, яка і розташована в приміщенні вокзалу. Якщо ви помітили якесь, на ваш погляд, порушення, будьте свідомими громадянами та повідомте про це тих, хто відповідає за порядок та дотриманням вимог закону. 
А писати всілякі нісенітниці про вокзал, та ще так "сміливо" не підписуватись за написане, то уділ обмежених людей.
А що ви зробили для свого міста ?
Вам не подобається як і що роблять інші ? Так зробіть це краще, і вас оцінять та вшанують. 
01,08,2015 , О Башта. 
P.S. тому сміливцю, який написав про вокзал. Правильно треба писати "працює цілодобово притон", а не "цілодобовий"

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (49)
  • Анонім

    Та залишіть в спокої того О.Башту. Чого вз'їлися?! Справді, прикро читати((. А на рахунок з/д вокзалу можна говорити багато і змістовно. Розпочати можна із "таваріща Жукова", котрий той вокзал вміло і впевнено "доводить до ручки". Транспортна міліція кажете? Не смішіть. Нема там міліції. Ходять, звісно, якісь чуваки в міліцейській формі, але то не міліція. То - мєнти. Міліціонерів там ВЖЕ практично не залишилось. ОК, не буду багато писати, хоча маю що.

    Олександр Башта reply Анонім

    мені від них не холодно не жарко ... най си тявкають, а я роблю справу. вони навіть не читають написане, у них лише рефлексія на мене.

    куегн reply Олександр Башта

    БАШТА !!ё! А на Надала слабо погавкати? А на заступника його, крадія сраного? Та ти ТИПОВИЙ СВОБОДІВСЬКИЙ крикун і не більше. Камінці складати та статті висерати - це Твій максимум. У ВЛАДУ ТОБІ НЕ МОЖНА, ТАМ ВЖЕ ТАКИХ ЯК ТИ ДОХЕРА.

    Олександр Башта reply куегн

    собачка куегна прибігла потявкати  

    Anonymous reply Олександр Башта

    Рефлексія і рефлекс - то різні речі)))
  • Дерех Олех

    так про це і йде мова))) а башта з каменюками фотається

    Олександр Башта reply Дерех Олех

    Галю, ти прощо ?
  • Анонім

    на вокзалі справа працює цілодобовий магазин який під носом у ментів з ЛОМу продають алкоголь цілодобово!!!
  • Анонім

    Олександр Башта правий, ви ще небачили яке бомжарство буває ,дальше церквополя невиїзджали просто
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:15 На два дні перекриють рух транспорту на вул. Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up