Партнер рубрики Події

Про переговори з бандитами і не тільки ...

  • Олександр Башта
Про переговори з бандитами і не тільки ...
.
Ну і про "мінські домовленості", у яких сьогодні черговий раунд.
Про самі ті  "мінські" переговори з бандитами та сепаратистами пишуть багато. Мета і головне - ціль тих переговорів досі більшості Українців так і не зрозуміла.
Я же хочу привернути увагу до складу делегатів від України на тих перемовинах.
Якщо проаналізувати склад представників, яких туди "делегував" пан ПОПА, як президент України, а саме кучма-медвечук, то інша сторона перемовин від сепаратистів, терористів та вбивць Українців вже за місяць - два своїм представником для переговорів висунуть теж колишнього президента ... так так , саме пана януковича !
А чому би і ні ? Тут і про азарова згадають, витягнуть з нафталіну.
Якщо пан Порошенко делегував колишнього президента кучму, саме того, якому Українці кричали "кучму геть", то що заважає бандитам делегувати на мінські переговори теж колишнього президента Януковича, якому теж Українці кричали "геть" ?
І як тоді скажуть різного роду аналітики, експерти, радники від політики - "от тепер переговори вже вийдуть на покращений рівень, і вже по-новому".
А звучати то як буде - "кучма та медведчук ведуть у мінську переговори з януковичем та азаровим про долю України та Українців."
Все. Думаєте що це жарт ? Хто зна ....
Ваш О Башта.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Олександр Башта

    Прикро, що не можна потримати окремих анонімів за  горло.
  • Анонім

    Згідний з Олександром Баштою .

    Анонім reply Анонім

    А ти все життя зі всіма згідний ..Як то зле коли людина немає своєї думки і ним маневрують..Той пише "брєд сивої кобили"--- а той каже ЗГІДНИЙ..Подивитись збоку --- жива комедія )))

    Анонім reply Анонім

    А не пішов би ти на хуй бичара , а про бред як ти кажеш сивої кобили ,пишеш тільки ти ,і хавало своє закрий підар.

    Анонім reply Анонім

    Хамло нагуляне ти що собі позволяєш ?? Та тебе що дня пів міста в дупу махає..уррод..а ти всім завжди відповідаєш "Я згідний!" "Я згідний"

    Анонім reply Анонім

    Хамло нагуляне,в дупу махає.?.. Це де ти таку фразу вичитав  анонім поносного кольору.,я що повинен як ви мавпи ,повторювати що я не згідний ,коли я згідний з тим Баштою ,бо я такої  самої  думки .,а ти анонім дитячопоносного кольору  хавальник спочатку свій прополоскай ,перед тим щоб дзявкати даун бл..ь

    Анонім reply Анонім

    отакі хами як зелений

    і "згідні" з Баштою)
  • Олег Кубіцький

    Афайно хамити усьому українському народові
  • Анонім

    Це байка...Яника сепари не виставлять ніколи (на переговори) !! Бо 90% донбасу дуже незадоволені тим що він їх кинув і рванув..Як на мене це абсурд ....

    Олег Кубіцький reply Анонім

    А ЦІКАВО , ЧИМ ЗАДОВОЛЕНІ 90% ДОНБАСУ

    Олег Кубіцький reply Анонім

    Про яника це була метафора
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up