Продавці Тернопільської міської ради прийняли чергове «великорозумне» рішення.

  • Ірина Чорна
Продавці Тернопільської міської ради прийняли чергове «великорозумне» рішення.
З любов’ю до грошей, ненавистю до людей та безпрецедентним ставленням до екології краю, депутати Тернопільської міської ради прийняли чергове Соломонове рішення про винищення зелених насаджень на території паркової зони заводу Оріон.

     Власне, його вже й заводом не назвеш. Базару Оріон. Завод стратегічного значення «непосильними стараннями», безумовно, дбаючи про народ, великі мудрили перетворили на базарно-орендну споруду. Тепер «ландшафтні дизайнери» вони ж продажні депутати вирішили привести у відповідність форму до змісту.


     Газони та багаторічні дерева, які безневинно росли на радість людям та на благо екології, винищуються під корінь для «благородної мети» перетворити залишки зеленої зони мікрорайону Сонячний на чергову базарну.

Відео дня

     Слуги народу, як то кажуть: «то ті, то ці» з великою наполегливістю продають наліво і направо все що тільки можна та і не можна. А й дійсно, що їм там ще робити як не розпродувати державне майно? Ламати не будувати,- миле діло. А якщо за це діло, ну за піднімання руки в потрібний момент, ще й грошенят заплатять, ну як тут втримаєшся? От і перетворюють депутати міської ради наш Тернопіль на один великий базар. Без мук совісті, простим підніманням під руки, безбожно вирубують зелені насадження, забудовують дитячі майданчики, називаючи це благородною справою все можливого і неможливого укрупнення мікрорайонів. 


Ще недавно, до втручання мерії, тут був впорядкований газон та квітучі кущі.

     І що вражає, жоден з них не задумується над тим, що закінчиться каденція і будеш ти жити в тому бедламі, який своїми руками сотворив і діти твої і внуки будуть тобі «безмежно вдячні». Чи може полетиш на Марс жити?

Продавці тай годі, ну хто ж їх зупинить? Продавці, чи продажні?


     Пропоную збудувати базар перед мерією і перейменувати її на Базарію, чи Розбазарію. Це буде адекватна назва. "Слуги народу" вже так розбазарили Тернопіль, що пора вже їм віддячити за забудовані дитячі майданчики, за знищені зелені зони, за ущільнення масивів, за перетворення міста на суцільний базар. А в приміщенні зробити критий базар ніхто різниці у зміні функціональності і не помітить. А торгувати, продавати і продаватися їм не звикати. 

ГО «Самооборона Тернопільщини»   Ірина Чорна

Схожі публікації

А.Шкула «Якщо мерія так зробить - прокляне людей навічно»

http://te.20minut.ua/Podii/yaksho-meriya-tak-zrobit-proklyane-lyudej-navichno-10437551.html

Право оренди майже 54 сотих землі на 15 Квітня може піти з молотка на аукціоні. На ділянці з’явиться ринкова інфраструктура, простіше – торговище. Зараз там, поки що, клумби і дерева. 


Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Левицкая Лилия

    а за пенсію 1200 гр нічого не залишається як там стояти та мерзнути це раз...по друге. дерева не принесуть користі до бюджету і буханки хліба   в домівки і по третє, можна облаштувати і торгові місця з умовами естетичного вигляду і туї можна відновити , вони зараз є у продажі , якщо з розумом і вимогами підійти до цієї справи одне другому не завадить....а щодо заводу то правда, його таки захаращили, хоча владі місцевій  на колінах, волаючи на весь світ а таки треба було шукати інвестора...а то і комбайновий і хбк, і сатурн, і оріон все прос.......и , а це набагато гірше , оскільки дерева за пять років виростуть , а заводи вже не відбудувати

    а це робочі місця і наш добробут

    Анонім reply Левицкая Лилия

    Про ,що ви говорите і так вже все місто засрали бутіками ,барами ,базарами і щось я не бачу щоб у нас був нормальний бюджет .Минулого року наша область до держбюджету перерахувала лише 500 тисяч гривнів . Про яких інвесторів можна говорити якщо ці інвестори не зможуть набрати кваліфікованих робітників бо їх просто немає .Ви подивіться скільки у нас з так званою вищою освітою мабуть 90% набереться так ось всі вони в основному і стоять на ринках і ніхто із них не піде на завод лишивши свій так званий бізнес ,бо на заводі треба працювати . Відновлення заводів буде відбуватися лише тоді, коли приймуть закон про примусову трудову повинність ,як в американців якщо ти не працюєш значить не маєш страховки на лікування ,а це для них як смертний вирок .
  • Roma Swetrov

    Це кримінал. Хтось має за це поплатитись. Готуйте подання в прокуратуру.  Кричуще порушення Закону України "Про автомобільні дороги"   Стаття 18. Складові вулиць і доріг міст та інших населених пунктів



        Складовими  вулиць і доріг міст та інших населених пунктів є:

    проїзна   частина  вулиць  і  доріг,  трамвайне  полотно,  дорожнє

    покриття, штучні споруди, споруди дорожнього водовідводу, технічні

    засоби  організації  дорожнього руху, зупинки міського транспорту,

    стоянки  таксі, тротуари, пішохідні та велосипедні доріжки, зелені

    насадження, наземні та підземні мережі, майданчики для паркування.

    {  Частина перша статті 18 із змінами, внесеними згідно із Законом

    N 1283-VII ( 1283-18 ) від 29.05.2014 }

     Межі вулиці за її шириною визначаються  "червоними  лініями".

    Розташування будь-яких об'єктів,  будівель, споруд або їх частин у

    межах "червоних ліній" вулиці не допускається.
  • Dymitr Pałamarczuk

    О Боже аж дві з половиною туї...

    Афтар а нічо шо нові торгові площі це робочі місця, гроші в бюджет з податків???

    Ната reply Dymitr Pałamarczuk

    Які торгові площі, які робочі місця? Ті базарники що є то вже ледь виживають. Скоро крім базару нічого не буде, будуть одні базарники іншим продавати. Не треба збільшувати торгові площі - наведіть лад на тих що є. Ринок "пятнашка" - люди котрим не треба на базар всерівно змушені плестись цим торговищем, а в мокру погоду взагалі жах - з дашків, котрі "дбайливі" базарники навішали щоб захистити товар, вода стікає просто посеред вузусенького проходу людям на голови. Залиште парки, сквери, дитячі майданчики та зелені зони (клаптики) в спокої. Підтримую ідею базару біля міськ ради, а ще на подвір2ї в надала.

    Анонім reply Dymitr Pałamarczuk

    Які податки .які робочі місця про що ви говорити . Потрібно розуміти ,що для розвитку чи економіки міста ,то що поставлять чергову палатку для торгівлі ,чи бар це нічого не дасть.Єдиний вихід це відновлення заводів і створення там робочих місць .Що стосується дерев то це злочин і це факт .Одне діло коли дерева створють аварійну ситуацію і їх підрізають або повністю зрізають ,а друге діло коли приїжають бугаї і херять ті дерева ,котрі нікому не заважають . Зараз ці мудаки заплатьть в кращому випадку 180 грн штрафу ,а дерево котре там росло 30 років ніхто не поверне .

    Левицкая Лилия reply Анонім

    щодо заводів ви праві, але ж їх не відновлять  і ви це знаєте,давайте повиганяємо ще і людей, насадимо дерев , які через 30 років таки вже будуть аварійними, сядемо під ними і співатимемо, як .....................вовки

    Анонім reply Левицкая Лилия

    Відновити заводи можна якщо є бажання . Ніхто нікого не збирається виганяти вже з існуючих ринків ,але різати дерева там де люди не торгують це злочин . Вже тих базарів дох....  і трошки . В місті є багато інших вакансій ,а не так щоб 100% займалося торгівлею і це все має бути регульовано ,а так як наша міська рада займається тільки земельними питаннями ,то і результати маємо відповідні .

    Анонім reply Анонім

    взагалі тернопільська адміністрація,це продажні люди,яких треба гнати не тільки з посад, але взагалі з міста, щоб очистити місто від ціх мудаків.

    Анонім reply Dymitr Pałamarczuk

    Які податки? які робочі місця?  з городу понабирали, прдоали в кінці дня грші в кишеню.

    Левицкая Лилия reply Анонім

    а ви гадаєте, що ото вийшов на город а там все само собою росте?????ггггггггггггггггггггггггггггг, оце так........а чи люди важко працюючи на полях, не маючи роботи в селах, отримуючи мізерні пенсії навіть і до тисячі гривень , за важку працю в колгоспі, не хочуть жити. гарно вдягатися, десь поїхати....так, вони зібрали з городу,,та то краще чим нашпіковане хімічними домішками закордонне лайно,вони наробилися , зібрали , і приїхали продати, бо теж хочуть жити, як всі....і не хочуть , щоб їх здалеку впізнавали, що з села...мають право......хоча те з городу, ім допомагає хіба ліки підкупити, і щось вкрай дешеве але таке необхідне кожній людині

    Анонім reply Dymitr Pałamarczuk

    робочі місця???? якщо їх так можна назвати..... проблема в тому,що взимку, зазвичай, люди на цих робочих місцях страшно мерзнуть.... простужуються, а компенсацію їм ніхто не платить, ліки, які зараз коштують багато, на пів зарплати потягнуть... в кращому випадку зігріваються алкоголем, як наслідок алкоголізм... і це ви називаєте робоче місце?????? а чому б не відкрити виробництво, це користь для держави, робочі місця!!!! якісна продукція і на експорт піде, але ж легше купи-перепродай-спийся, ніж виробляй-розвивайся!!!!!



    зрозумійте ви врешті решт, запорука розвитку економіки держави, а також і інтелектуальної праці - це розвиток виробництва, якісного!!!!!!!  В нашому місці є технічний університет, хороші випускники не мають де себе реалізувати і тікають закордон, а чому б не дати їм тут реалізуватися? для цього потрібне виробництво!!!! а не лише одне купи-продай-спийся! У нас хороші землі, хороша освіта, як би там хто і що не казав, потрібно розвиватися у потрібному напрямку, а не знецінювати все позитивне!

    Анонім reply Анонім

    До Анонім 23.03.2015 22.19 . З чимось я можу погодитись але ,що стосується нашого технічного університету,хороших випускників і таке подібне . А ви вчились в технічному університеті взагалі ,що говорите так ,що там ніби аж медом все намазано . Я вам скажу так ,що цей інститут з своєю навчальною програмою відстав від реалії нашого життя на 30 років .Навчальною програмою користуються ще за радянських часів ,теорії 80 % , решта шкільна освіта ,інститут відірваний від виробництва взагалі . Про яких хороших випускників ви говорите ,коли ці випускники приходять на виробництво ,а там треба зразу працювати ,а не розписувати формули ,в кінцевому етапі вони просто розраховуються бо ще не встигли прийти ,а вже давай зарплату, як у начальника і ще плюс їм треба заново вчитися купу років на виробництві ,щоб вїхати в суть всього виробництва. Ви думаєте вони за кордоном себе реалізують ,то я дуже в цьому сумніваюсь бо там треба реально працювати ,а не сидіти в контактах  за робочим місцем і робити вигляд ,що працюєш .Ті котрі хочуть працювати на виробництві ті будуть працювати ,а ті ,що за 5 років інституту не навчилися відділяти шлак від породи ,а зубрили все підрят ,то і толку на підприємстві від таких буде нулячим .
  • Анонім

    Туристичне місто церков, заправок, і законно - незаконних мафів...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up