Реформа децентралізації «по-Великоберезовицьки»! (або Збори – за одну ніч!)

  • Анонім
а громада ВИМАГАЄ ПРОВЕСТИ ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ З ЦЬОГО ПИТАННЯ НА КЕМПІНГУ!

Отримавши запрошення приєднання до Тернополя, Великоберезовицька селищна рада забила тривогу: через одну ніч було розклеєні оголошення про проведення Зборів громади. Таємно від громади! Вибірково, не на усіх багатоповерхових будинках – а так, як їм хотілось!

Газда, війт, голова – та хоч самим….назватись , або ЗАЛИШИТИСЬ у своєму кріслі!

Відео дня

Думка громади теперішню владу не цікавила НІКОЛИ, так і не цікавить ЗАРАЗ , а збори ( хоч не хоч!) - а провести треба. Результатом «зборів» буде НЕ ВОЛЕВИЯВЛЕННЯ ГРОМАДИ, а так, як напишуть місцеві чиновники, і ВИРІШАТЬ подальшу долю ВСІЄЇ 8-митисячної громади! Чи не тому на останній сесії виносилось питання щодо приєднання до В.Березовиці села Мишковичі – з ЦЕНТРОМ у В.Березовиці?! Орган місцевого самоврядування вважає, що В.Березовиця має розвинену інфраструктуру , і , приєднавшись до Мишкович СТАНЕ СПРОМОЖНОЮ громадою!

Збори призначені на : Суботу…16 годину…На Кемпінгу проходить Свято сімї….люди зайняті… Слухання плануються проводити в селі, в Клубі, із зрозумілих причин!

Але громада ВИМАГАЄ ПРОВЕСТИ ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ З ЦЬОГО ПИТАННЯ НА КЕМПІНГУ!

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (31)
  • Анонім

    Людей які прийдуть на їхнє місце також будуть поливати брудом, такий в нас нажаль менталітет

    ПРАВДА reply Анонім

    Пані Анонім, зрозумійте: Якщо ці, що зараз (вважаючи себе за достойних і чесних) , були б порядними і чесними, то НІХТО б до них не мав справи.

    А щодо  "поливати брудом" можна тільки чистого, а  не і без того брудного! Погоди великої з цього не зробиться!



    Є декілька  працівників селищної ради, про яких навіть би гріх було сказати погане слово.



    А якщо ті, що прийдуть, будуть продовжувати те, що робили їх папереднікі - звісно, ніхто і тим спуску не дасть!



    І не в менталітеті справа (навіть таке словечко знаєте? :)  )...А справа в тому, щоб той, хто прийде, виконував Присягу державного службовця, яку дає, коли приступає до роботи!



    Треба перш за все змінити СВІЙ менталітет, а тоді вже встрявати в розмови , на свій захист...
  • Анонім

    Люди! Не ведіться на цю агресію. Тут сидять і дописують озлоблені, емоційно-неврівноважені і обділені увагою люди, котрим не дають права голосу вдома, і котрим не вдалось вирішити багато своїх питань а зокрема земельних  (для свого синочка чи дочки).

    Анонім reply Анонім

    якась брєдова відповідь!  всі чогось двинулись на земельних ділянках- і думають, що всім то треба!  Громаді треба нарешті спокій і нормальне життя, а не, як кажуть,  купка людиноненависних керівників, з якими постійно треба воювати!

    Анонім reply Анонім

    А в чому проблема? Подавайте свою кандидатуру на селищного голову ))))Здається ще ніхто не забороняв такого робити )))) Попрацюєте  (якщо звичайно ВАС виберуть ) і тоді скажете хто  є людиноненависник! Обливати людей брудом як це роблять тут саме простіше.

    Анонім reply Анонім

    подавати на посаду голови будуть ті, хто вважає себе за достойного обійняти цю посаду в майбутньому. А ті, хто вже її ОБІЙНЯВ  МЕРТВОЮ СХВАТКОЮ - НЕ ХОЧЕ ВИПУСТИТИ ЗІ СВОЇХ ОБІЙМІВ! А може і НЕ МОЖЕ! Боїться, що ВИПЛИВЕ ТЕ, ЩО МОЖЕ ВИПЛИВТИ (з їх тяжкої трудової діялності!)! Нехай звільняють  місця, , невже досі не зрозуміли, як їх "любить" громада?! Нехай ідуть пироги варити і внуків бавити.
  • Анонім

    ГРОМАДА ВИМАГАЄ ПРОВЕСТИ ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ І  ЗВАЖАТИ НА ДУМКУ ГРОМАДИ!!!
  • Анонім

    Депутати  вирішили за людей ! Але депутати не проводили опитування своїх виборців, а вирішили БЕЗ НИХ!  Ото чура.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up