Ректором Тернопільського медуніверситету обрали Михайла Корду

Ректором Тернопільського медуніверситету обрали Михайла Корду
Незважаючи на два замінування, вибори нового ректора відбулися
Незважаючи на два замінування медуніверситету, сьогодні, 29 січня, таки обрали нового ректора. Ним став професор Михайло Михайлович Корда.

Загалом проголосувало 719 осіб із 750, які мали право брати участь у виборах. 

За підсумками голосування в другому турі виборів ректора Тернопільського медуніверситету переміг декан факультету іноземних студентів Михайло Корда.
За нього проголосувало 595 виборців, повідомив голова виборчої комісії Григорій Загричук.


За іншого кандидата - Лілію Бабінець - віддали 61 голос.
У 62 бюлетенях виборці не підтримали жодного кандидата і 1 бюлетень визнали недійсним.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Анонім

    Маю двох знайомих іноземців  навчаються мед, кажуть шо хабарник ше той
  • Анонім

    Враховшючи подвійне замінування працювати ближчим часом йому спокійно недадуть.

    Анонім reply Анонім

    Почнеться просто переділ медуніверситету за сфери впливу
  • Анонім

    Памятаю його з студентських років, досить хороша людина.
  • Анонім

    Ні напевно вона тільки починаэться

    Данильчук Руслан reply Анонім

    Аноністе..., Тобто Аноніме, Будь мужнім і підпишися своїм іменем, це по-перше. А по-друге, викинь розкладку москальську з клавіатури, щоби слово "починаЄться" писати не кацапською... Героям Слава -Смерть ворогам!

    Анонім reply Данильчук Руслан

    Руслане,а герої то тут причому?

    Анонім reply Данильчук Руслан

    Чуєш ти ідіот я тебе не ображав , а висловив свою думку а поянювати , мені як жити непотрібно , а як ти такий герой як тобі потрібні мої кординати напиши свої я з тобою звяжусь.

    Данильчук Руслан reply Анонім

    Як все занедбано із грамотою та орфографією у недругів Корди. Рівень Даунбасу, як мінімум))) Хоча... це тішить. Опоненти такого складу його не налякають! А щодо образ, то я взагалі не парюсь - образити мене може, лише РІВНИЙ по інтелекту ;)

    Анонім reply Данильчук Руслан

    А до чого тут Донбас і медуніверситет то напевно вам одному вфдомо

    Анонім reply Данильчук Руслан

    Рівень інтелекту ))) викладати в коледжі і на словах бути таким партріотом це сильно ))), особливо брати за це ше взятки , як ви такий чесний і справедливий їдьте на донбас воювати чи може тут вже вся сміливість пропала

    ? Ви людини в якої сильний інтелект ))) а на Корду мені особисто всерівно я просто знаю шо деканат іноземний , як був корумпований коли пан Корда його очолював і так ним і лишиться на мою думку, А людей з донбасу непотрібно ображати там такі самі , як ми люди і за Україну також багато є , а користатися горем матерів і жінок , які втратили там синів і чоловіків це напевно в вашому характері закладено Руслан Богданович. Я просто висловив свою думку так само , як і ви , а писати тут бредні з 50 річним мужиком , якому би ліпше треба було занятись чимось кориснішим для суспільства, а не писати різні коменти на сайтах, а час тут все роставить на свої місце чи мене чи вас пане Руслан.

    Анонім reply Анонім

    Згідний з вами в тому , що іноземним студентам були серйозні знижки в університеті за певну винагороду вони могли робити все що їм заманеться , а прикривав їх у цьому деканат , сам закінчив його рік тому , навіть в газеті номер один вийшла стаття десь два тижні тому про те як Михайло Михайлович прикривав своїх студентів коли ті вдарили викладачку і він встав на їхню сторону (студентів) хотілось би вірити що таки після таких подій , які відбуваються в нас в країні все таки нове керівництво вузу змінить систему і буде прикладом для інших навчальних закладів

    просто так reply Данильчук Руслан

    Ну , подивимось.Якщо новий ректор віддасть місту обласну лікарню і приміщення, які  безоплатно загарбав "тернопільський птн" то буде вартий поваги.Але на такі речі він не спроможний, дуже хочеться помилитись.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up