МАФ на "Канаді" "Ремонт взуття" можуть демонтувати

МАФ на "Канаді" "Ремонт взуття" можуть демонтувати

МАФ у дворі на вул. Коновальця, 12 та Чубинського, 1 встановлений таки з суттєвими порушеннями, а паспорт прив'язки вже не дійсний. Про це повідомили у міській раді.

Нагадаємо, мешканці цих будинків проти МАФу у якому має бути “ремонт взуття”, оскільки орендатор земельної ділянки самовільно встановив “кіоск” у іншому місці. Розібратись в цій справі вирішив депутат міської ради по округу №34 Назар Зелінка. Згідно дозвільних документів, які Назар отримав на свій запит від міської ради, власник встановленого об’єкту порушив глибину виконання земельних робіт, місце встановлення споруди не відповідає тому, що  затверджене на схемі. А також зовнішній вигляд МАФу не відповідає до затвердженого ескізу.

- Я звернувся у міську раду з проханням перевірити цей МАФ і після перевірки було встановлено, що паспорт прив'язки вже не дійсний, - розповідає Назар Зелінка. - Місце розташування та зовнішній вигляд тимчасової споруди не відповідають паспорту прив'язки. Крім того там виконані земляні роботи та роботи з благоустрою території, які не передбачені дозвільною документацією.

Депутат написав звернення на міського голову, щоб даний “кіоск” демонтували та привели в порядок відповідні дозвільні документи.

Відео дня

- Думаю, що після свят його демонтують, - каже Назар Зелінка. - Чому так сталось, що чоловік порушив усі акти? Думаю, що він просто "не попав" цим МАФом на потрібне місце. Або йому вигідніше було там ставити "кіоск" і що декілька метрів туди-сюди це не велика проблема. Так, міська рада мала б слідкувати за таким, але...

Ще є цікавий факт щодо вартості оренди даної земельної ділянки - право оренди землі на 10 років купили на аукціоні за 12 045, 96 грн., тобто за 100,38 грн./міс. Насправді, як пояснюють експерти, взяти в оренду земельну ділянку за такою ціною досить непросто і навряд чи “будь-хто” може це зробити.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Знести нагер цей ящик сепаратиста
  • Piter Savka

    Ото курча..... не дадуть мужикам по сто грам випити
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up