Партнер рубрики Події

Рух центром Тернополя обмежать 26 та 27 лютого

Рух центром Тернополя обмежать 26 та 27 лютого
Кілька тисяч паломників та прихожан очікують цими днями у Тернополі. У Церкві Різдва Христового Української автокефальної православної церкви, що на вулиці Руській, 22, яка працюватиме цілодобово, прощатимуться з предстоятелем УАПЦ митрополитом Мефодієм.

Він після важкої хвороби помер 24 лютого на 66-му році життя.

Тіло Блаженнішого привезуть 26 лютого о 19.00 до Тернополя. 27 лютого о 9:00 відбудеться Божественна літургія і похорон.

Впродовж двох днів – 26 та 27 лютого рух центром Тернополя буде обмежений.

Відео дня

Правоохоронці очікують велику кількість паломників, які приїдуть до Тернополя, аби прощатися з Митрополитом. Тому у ці дні міліціонери краю нестимуть службу у посиленому режимі.

Збільшиться кількість піших та автомобільних патрулів, представники державтоінспекції забезпечуватимуть супровід делегацій та колон автомобілів, що прибуватимуть на похорон. Рух центральними вулицями Тернополя буде обмежений і для громадського транспорту.

Правоохоронці звертаються до мешканців та гостей обласного центру бути толерантними та вихованими один до одного, не робити натовпів, а також не втрачати пильність та звертати увагу на будь-які підозрілі предмети чи осіб. У разі виявлення подібного, повідомляти правоохоронців або телефонувати на лінію “102″.

Закликають міліціонери і водіїв не паркувати автомобілі в недозволених місцях та у ці два дні центральні вулиці міста об’їжджати.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    А церкву в центрі УАПЦ ніколи не будувала. Кудряков просто захопив її в кінці 80-х. До 1946-го року це була греко-католицька церква. Але це чіткий почерк псевдо-УАПЦ - віджимати храми у греко-католиків. Цікаво чи покладуть йому в могилу пістолет яким він розмахував в "Доміно"? Є ще свідки які це добре пам'ятають. Самозванець-митрополит - і сміх, і гріх.
  • Анонім

    і навіщо цей цирк. Є кладовища,ховайте там. Ховати людину на робочому місці.Дивна практика. Уявіть собі поховання працівників супермаркету біля подолян,чи вчителів коло школо.Чи ба навіть у школі. Подуріли люди чисто
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up