До чого тільки не доводить бажання людини жити в гармонії з природою, очистити організм, схуднути, нормалізувати тискі, вивести токсини і т. д. Один з варіантів, який обирають окремі тернополяни, як козенята їсти молоду і свіжу травичку.
Люди, звісно, не пасуться
(хіба в районі Тролейбусної). Натомість
рвуть вибрану траву, варять супи, борщі,
роблять салати, коктейлі, просто жують.
Не засуджую, просто смішно бачити як
люд смикає кропивку на салат, або ж лізе
в болота по лепеху. Але най там. Може
помічне, може корисне, зрештою кожен
сам формує свій раціон (крім тих
неадекватів, які голубів і їжаків їдять
— і такі є.). Крім того, а швидше воно так
і є, я надто скептично і негативно
ставлюсь до такої справи, як травоїдство...
Тому сильно не сваріть.
А ви пробували траву?
Я не про ту, що сушать, подрібнюють і
курять, а про ту, що в страви йде і
організуму помагає.
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
Анонім
marijka
roll