Ще один розважальний комплекс в Тернополі

  • natali.romaniuk
Сьогодні 25-04 жителі будинків з вул. Миру та вул. Дружби висловили свій протест проти забудови частини скверу та місця під автостоянкою по вул. Миру.

В міській раді про дане будівництво "нічого не знають". На просьбу жителів показати дозвільні документи, представники забудовника  відмовчувались .Автостоянка "належить" п. Гладкому.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Roma Swetrov

    Питання цього будівництва слід закрити дуже просто. Тут є надто багато порушень. По перше ділянка у генплані визначена як зелені насадження загального користування. Тут будуватись не можна. А далі пішов фарс. У плані зонування раптом з'явилась ця ділянка . Але керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності» ст. 18. п. 1. та п.5  - План   зонування   території   розробляється   на   основі генерального плану населеного пункту з  метою  визначення  умов  та  обмежень  використання території для містобудівних потреб у межах визначених зон.  Внесення змін до плану зонування території допускається за умови їх відповідності генеральному плану населеного пункту.

    У даному випадку є невідповідність плану зонування генплану міста Тернополя. Подавайте в прокуратуру про скасування дозвільних рішень міської ради та наданих містобудівних умов.

    І знову Надал і Бесага. Тернопіль таких фігур до виборів не переживе.
  • Микола Унгурян

    так перше що мала б інспекція ДАБК працювати - відсутність інформаційного стенду на будові штраф 36 тис. грн. А потім плачуть що в бюджеті міста грошей не вистачає - та ви лише з порушників можете зібрати на ще один бюджет



    а щодо будови - так там дуже багато питань, і головне з них як вирішена проблема існуючих інженерних мереж? сумнівно що їх будуть переносити
  • Василиса

    скласти перелік об'єктів п. Гадкого і бойкотувати їх. Це вже може зробити кожен навіть "із своєї нори".
  • просто так

    Щось дуже вже багато новобудов п.Гладкого.Спочатку всі пишуть про їх незаконність, а потім вони всі відкриваються.От вже біля запрвки , перед Орнавою скоро відкриється.Цікаво де наші юристи - захисники Тернополя і нашої Тернопільської землі?

    Микола Унгурян reply просто так

    так юристи Тернопільської міської ради на "зарплаті" в Гладкого.

    Недавно лише була стаття що ТМР відмовилась захищати інтереси громади в скандальній забудові біля вокзалу.

    То чиї інтереси захищає надал?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up