Надал каже, що Камінського не затримували за хабар. А Геращенко - про цирк


Надал каже, що Камінського не затримували за хабар. А Геращенко - про цирк
Свою позицію щодо нинішньої спецоперації в міськраді 19 травня озвучив міський голова Тернополя Сергій Надал. Він переконує, що за хабар нікого не затримували. Зовсім інше говорить радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

коментар Сергія Надала:
19 травня близько 13 години група озброєних людей в масках з автоматичною зброєю увірвалася у приміщення Тернопільської міської ради без жодних пояснень та виломала двері кабінету юристів, у приймальні заступників міського голови Володимира Камінського та Вікторії Остапчук.

«Коли нікого не знайшли у кабінетах, бо була обідня перерва, ці люди заблокували входи та виходи у приміщенні та розійшлися по різних кабінетах міської ради. Також вони намагалися зламати двері у приймальню міського голови, але я їм відкрив їх самостійно. Попросили зробити обшук у моєму кабінет, я надав їм таку можливість. Хоч у них не було жодних документів, окрім постанови Печерського суду Києва на обшук кабінету Володимира Камінського».

Міський голова стверджує, що інформація, начебто заступника затримували під час отримання хабара не відповідає дійсності.

Відео дня
blockquote>

«Після того як вони зламали кабінети у міській раді – секретаря, заступників, то побачили Камінського, пред’явили йому звинувачення у присутності чотирьох людей з міської ради та вчепили наручники, - додає Сергій Надал. - Адвокат наполягає на тому, що це затримання є незаконне і безпідставне, адже злочину не відбулося».

При цьому у Володимира Камінського гіпертонічна хвороба. На виклик приїхала швидка допомога, медики виміряли тиск, який був 175 на 90, провели ЕКГ та наполягали на госпіталізації. Міліція заборонила забирати його, використовуючи силу.

«Далі міліція силою загрузила, бо по-іншому сказати не можна, за руки та ноги Володимира Камінського у автобус. Повезла його у невідомому напрямі. Зазначу, що ці озброєні особи практично чотири години тримали усіх у моїй приймальні, коли двері у кабінеті Володимира Камінського були зламані. Також поняті були у нетверезому стані і ми наполягали на проведенні їх додаткового обстеження, але ця вимога не була виконана», - додав міський голова.

Міський голова припускає, що сьогоднішні події у міськраді мають політичний підтекст і пов’язані з майбутніми місцевими виборами.

А радник головного міліціонера країни Арсена Аавакова Антон Геращенко пояснює сьогоднішню операції в facebook:

В феврале я был с рабочей поездкой в файному місті Тернопіль.Встречался с активистами Майдана , представителями общественных организаций, правозащитниками. Они мне рассказали о многочисленных фактах коррупции в Тернопольском городском совете, который полностью контролируется одной известной партией, которую часто называют партией Регионов Западной Украины.

Я в тот же день встречался с мером города Сергеем Надалом и сказал ему, что есть очень много жалоб на коррупцию в городском совете, особенно в сфере земельных отношений. Но он меня не услышал. Сказал, что это все наветы злопыхателей.

Я и мои помощники на основании собранных заявлений граждан обратились в правоохранительные органы с депутатскими запросами с требованием проверить информацию о фактах коррупции в Тернопольском горсовете. Проверили !

Сегодня при получении взятки в размере 217 тыс грн. был задержан один из заместителей мера Тернополя, одновременно являвшийся депутатом областного совета.

Его товарищи решили помешать следователям проводить следственные действия по выемке документов и творчески подошли к вопросу - организовали очаг возгорания в подвале горисполкома, в надежде, что после задымления здания следователи и оперативники испугаются и убегут.

В общем цирк !

Очаг возгорания был быстро и эффективно ликвидирован и следственные действия продолжились.

Без сомнений сейчас мы услышим массу лжи товарищей задержанного о том что его задерживали не те, не так, не там.

Что ему стало плохо и ему не оказали медицинскую помощь и так далее.

Вообще почти каждый когда на горячем ловят взяточником, то чем выше его ранг и должность, тем больше он оказывается больным и несчастным.

Товарищи взяточники и коррупционеры ! Перестаньте строит из себя больных при задержании ! Ведите себя достойно и отвечайте за свои поступки!

Теперь следствию и прокуратуре осталось довести дело до суда. Суду принять справедливое и законное решение, а обществу и СМИ это все проконтролировать !

Слава Украине !

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (43)
  • Анонім

    А проплачений цирк поїхав далі !Гастролери в масках після Тернополя відправилися в Одессу ,під пильним керування пана Авакова! Цікаво чи мужчина з кейсиком поїхав з ними? Бо того мужчину варто боятися,а дєньги в кейсику то внього мічені!Цікаво як там вони аблажаються і попаляться?
  • Анонім

    А проплачений цирк поїхав далі !Гастролери в масках після Тернополя відправилися в Одессу ,під пильним керування пана Авакова! Цікаво чи мужчина з кейсиком поїхав з ними? Бо того мужчину варто боятися,а дєньги в кейсику то внього мічені!Цікаво як там вони аблажаються і попаляться?
  • Анонім

    Офіційно заявляю Аваков обісрався разом зі своїм другом Геращенком!

    Пора змотувати вам вудочки.

    Самі підкинули,самі  опозорилися,самі і відпустили бо самі і попалися!Позор вам!
  • Калинюк Зоряна

    Це падло і гнида.Ви подивіться,який монумент загиблим на майдані,сором!!!Ще й ті вінки хотів викинути і продати землю,мало йому в Іспанії.Що ви радієте бруківкою,яка вже розсипається місцями,сам зробив з самого піску і місту зіпхав,заробивши  великі гроші. ,а дороги -страшнючі,по таких на " швидкій " неможливо везти тяжко хворих А  воїнів ,порівняно,з іншими областями,ми відправляли обідраними,ви би чули,що кричали Надалу люди ,коли хоронили нашого земляка,які погані слова летіли йому вслід.Це сором! Все місто знає,що то злодюга паршива!!! Йому давно місце на нарах.! Люди вмирали,щоб порядні люди прийшли до влади.Смерть ворогам
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up