Партнер рубрики Події

Що приховують від нас про війну на Сході? (ЗАПИС ПРЯМОЇ ТРАНСЛЯЦІЇ)

Що приховують від нас про війну на Сході? (ЗАПИС ПРЯМОЇ ТРАНСЛЯЦІЇ)
Відповіді на ці та інші питання можете отримати під час чату, який відбудеться у четвер, 18 грудня. Онлайн-трансляція триватиме з 16.30 по 17.30.
Жорстоку правду про АТО на Сході відкрили бійці Нагвардії України. Під час прямого ефіру говорили також про ефективність державного військового управління й те, чи скоро нам вдасться здобути перемогу над противниками.

Чого бракує бійцям батальйону Нагвардії, що дислокується в місті Тернополі? Чи ослабла увага держави та простих громадян до потреб бійців, які перебувають у зоні проведення АТО? Про що мріють чоловіки? Коли збираються знову їхати на Схід? Чи готові морально та фізично виконувти свій громадянський обов’язок - захищати державу? Яке справжнє обличчя війни на Сході? Чому сепаратисти так не люблять бійців Нацгвардії та добровольчих батальйонів? Які настрої в тамтешнього населення? Чи збільшується кількість тих, котрі готові поповнити ряди української армії? Відповіді на ці та інші питання могли отримати під час чату, який відбувся у четвер, 18 грудня.

У програмі участь брали участь:

- Старший інструктор, заступник командира взводу спеціального призначення Національної гвардії України Сергій Корлиханов.

Відео дня

- Старший інструктор, командир штурмового відділення патрульного взводу спецпризначення Національної гвардії України Юрій Данілов.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (27)
  • Анонім

    А де сам Шершун?
  • Анонім

    да, мобілізовані алкаши якраз відчувають всю сіль, а офіцери розхльобуюються за тих роздолбаїв. є, звісно, адекватні люди серед мобілізованих,і серед офіцерів тоже всякі бувають

    та все ж...
  • marijka

    чи правду розказують, що звичайні мобілізовані військовослужбовці відчувають всю "сіль" війни, натомість офіцерський склад наче на відпочинку, жує шашлики.

    Анонім reply marijka

    да, мобілізовані алкаши якраз відчувають всю сіль, а офіцери розхльобуюються за тих роздолбаїв. є, звісно, адекватні люди серед мобілізованих,і серед офіцерів тоже всякі бувають



    та все ж...
  • Анонім

    с Тернополя))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up