Скільки нині коштують пологи? (для обговорення)

Скільки нині коштують пологи? (для обговорення)
Ви чи ваші знайомі недавно народжували дитину? Напишіть у коментарях, скільки нині обходиться поява на світ малечі? Скільки просять лікарі, акушерки, дитячі лікарі та санітарки?

Хоч формально породілля має тільки оплатити страховий поліс, неформальних платежів «у карман» ніхто не відміняв. Розкажіть детальніше про вашу ситуацію. Із якими умовами вам доводилось зустрічатись у родових залах? Якщо можете, вкажіть прізвище лікаря та заклад, у якому від вас чи ваших близьких вимагали платити гроші за пологи.

Свої коментарі стосовно даної теми ви можете залишати під текстом. Нецензурну лексику та образливі слова видалятиме модератор сайту.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (74)
  • Миша Махно

    Скільки нині коштують пологи?
    та нi скiльки не коштують!!!!!!! -по закону Украiни!!!!!!
    Дебiлоiди-сажати б вас навiть за таке питання!!!!!!
    Привикли що треба-та не треба нiчого,,,,,,, 0....!!!!!!
    а як навiть натякають дай-знiмати на телефон i в прокуратуру.
    а кpаще бити зразу  в морду або по яйцях.
    Зарплата в лiкарiв  мала-так вона в сiх мала...
    не подобаеться на 3000грв працювати-звiльняйся i в Польшу як всi!!!!
    а то ви з райоHу останье даете а той лiкар на BMW X6 за 50,000$$$   iздить, квартира в центрi, дача в iспанii i шоппiнг в францii
    а потiм  кажете а чого так, я бiдний а вiн жируе-бо самi так робите що б так було.
    вiддячити, по людьски-можна.... даеш скiльки маеш
    а Давати-можна тильки в морду тим хабарникам (придумали вже навiть своi розцiнки- пид...!!!)
    Повiрте як ви родите не залежить чи дали хабар...а як родили то нiхто вас проти своi волi в роддомi тримати не буде-якщо не дали косо дивляться-посилайте их на.. тодi будуть боятися а це краще дiе а нiж взятка.
    Не маете-не давайте нi в якому разi!!!!!!!
  • Юлія Віжанська

  • Левицкая Лилия

    а висновок такий, в країні всі бастують крім лікарів, а чому????   а нащо?_))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Левицкая Лилия

    а я б садила спершу тих хто дає, а потім тих хто бере....якби один чи другий зазняв на камеру, диктофон. наробив шуму, то не хапали б лікарі, їм добре, ви десь бачили лікаря який бастує? хоч один раз? а нащо , в них все є..з буковеля взимку не вилазять , і то найгірший варіант...а так Альпи . Болгарія...і т.д.і вже тим більше їм однаково чи є мед.страховка і чи буде, бо як вона буде то вже їм нічого не дадуть..а ті благодійні внески просто бісять...людина не має на ліки, то де взяти на благодійність з нулями??? чи вмирати??якийсь геноцид і то з боку тих хто має рятувати життя.і ця картина не лише в пологових будинках, сумно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up