Скільки грошей варто дарувати на весілля? (для обговорення)

Скільки грошей варто дарувати на весілля? (для обговорення)

До такої важливої події, як весілля, готуються не тільки молодята, але й запрошені гості. Адже потрібно не лише костюм чи вечірнє плаття купити, але й вибрати весільний подарунок.

Хоч сьогодні і модно дарувати оригінальні подарунки, але гроші залишаються найбільш популярним презентом на весіллях. Тому що гроші завжди потрібні, а смаки і потреби у всіх різні.

Тому ми хочемо запитати тернополян, скільки ви грошей даруєте на весілля?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • Аноniм

    А навіщо женитись ,одні витрати ..та й деколи буває що голубки розлітаються .
  • Анонім

    Чо це гості мають оплачувати. Фото і відеозйому. І музику

    вуййкооко reply Анонім

    так шез забув написати танец живота клоунів і фєеерверк торт на 5 поверхів чекулядний фонтан и так далі...
  • Олег

    3 роки назад, коли долар був по 8 і ціни були всі дешевші давали по 500 грн. Друзі і подруги студенти давали по 200-300 грн. Близька багата родина по 100$ а дехто і 200$. Менше 200 грн. уже ніхто не давав. Але середній презент все таки був 500 грн. Чому така сума? Та тому що собівартість 1 місця обходилось 350 грн. І то тільки на саму їжу і напитки з рестораном включно. Тому 500 грн. якби покривало витрати + додатково залишалось молодим. Але насправді якщо додати витрати на музикантів, на відео та фотозйомку, весільне плаття, костюм і інші витрати то з 500 грн. презентом якраз виходили на "0". Про теперішні ціни важко судити, до долара звичайно не потрібно рівняти, але 1000 грн. на мою думку зараз ота середня ціна, з 500 грн. звичайно можна піти, якщо ти бідний студент і йдеш до друга або йдеш до далекої родини, але давати зараз 200 грн. то будеш виглядати як останній лох, краще тоді взагалі не йти.

    Анонім reply Олег

    500 грн за людину - нормально. Та й вийти на "0" на весіллі чи дні народження - далеко не найгірший результат. Якщо всі дають по 500 а близька родина і заробітчани дають більше, то по-любому буде "+". Треба, щоб 500 грн.було мінімум.

    Олег reply Анонім

    Я ж написав що з 500 грн. виходило на "0" три роки назад, коли ціни були дешевші і долар вартував 8 грн., зараз вже 500 грн. недостатньо, всі ціни зросли. Але то залежить від самого весілля, якщо весілля зроблено бідненько, що столи напівпусті то може й достатньо 500 грн.
  • Анонім

    Захланні галичани - "впереди планеты всей". 100 долярів або євриків - то є стандарт. Жеби знали!

    ... reply Анонім

    ви що? галичани самі щирі, самі добрі люди. Усе віддадуть сусіду, родичу, собі нічого не залишать. Ненаговаруйте на людей)

    Piter Savka reply ...

    одні по заграницях батрачать і мають де взяти тих 100 долярів чи євро, а інші немають  і тянуться з останнього.

    ... reply Анонім

    захланні??? це чому? а ви  звідки?

    Аноniм reply ...

    Цей сірий анонім з кацапії ,там де ліпйошки з гавна  ліплять ,кидають їх хто дальше і потім жруть їх ..

    Yuliya Kaminska reply Аноniм

    навряд хтось з "кацапії" вміє так грамотно писати українською)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up