Партнер рубрики Події

Сотню п’яних за кермом впіймали протягом місячника безпеки руху

Сотню п’яних за кермом впіймали протягом місячника безпеки руху
Одного водія "під мухою" затримали вже втретє лише цього року, каже Іван Спридонюк

* Протягом місяця «безпеки» в ДТП у Тернополі загинув один пішохід. Місяць тому таких було п’ятеро. * У стані алкогольного сп’яніння було скоєно 9 ДТП. * Щодоби на несення служби заступало 70 патрульних поліцейських і задіювалося 26 одиниць службового транспорту.

Підсилена увага до водіїв і пішоходів, додаткові патрулі, в тому числі і піші, особливо в районі Центрального ринку, та виявлені автомобілі, котрі перебували у розшуку. З 12 серпня до 12 вересня у Тернополі проводили місячник безпеки дорожнього руху.

  • На території обласного центру працівниками Управління патрульної поліції було зафіксовано 106 ДТП, з них 19 - з травмованими, - повідомив т.в.о. начальника управління патрульної поліції м. Тернополя Олег Сороковий. – За цей період сталось 52 зіткнення, 26 наїздів на транспортний засіб, що стоїть, 11 наїздів на перешкоду, 10 наїздів на пішохода, 4 наїзди на велосипедиста, по одному падіння вантажу і  пасажира.

За період проведення місячника безпеки дорожнього руху було виявлено 3 133 фактів порушення ПДР з них 96 випадків це керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння, що становить третю частину від загальної кількості зафіксованих випадків керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння з дня запуску роботи Управління патрульної поліції у м. Тернополі.

У стані алкогольного сп’яніння було скоєно 9 ДТП. Одного з водіїв «під мухою» затримали вже… втретє протягом року. Чоловіка поліцейські запримітили на вул. Лесі Українки.

Відео дня
  • На чоловіка було складено три протокола за кермування у стані алкогольного сп’яніння, - розповів заступник начальника командиру батальйону управління патрульної поліції в м. Тернополі Іван Спридонюк. – Перший – у лютому цього року. Другий – наприкінці квітня. Третій – приблизно тиждень тому.

Також виявлено 94 факти порушення правил обгону, 308 порушень правил проїзду перехресть. Зафіксовано 19 фактів здійснення пасажирських перевезень без ліцензії.

Виявлено 2 транспортних засоби, що значаться в розшуку.

13 злочинів поліцейським вдалось розкрити за гарячими слідами. Під час перевірки транспортних засобів було виявлено 2 факти зберігання наркотичних речовин та 1 факт невідповідності номерів агрегатів.

Для забезпечення виконання покладених завдань в рамках проведення місячника безпеки дорожнього руху кожної доби на несення служби заступало в середньому 70 поліцейських батальйону Управління патрульної поліції у м. Тернополі та задіювалося 26 службових транспортних засобів.

Сектор безпеки дорожнього руху проводив обстеження вуличної мережі. В результаті було висунуто вимоги до міського голови Тернополя. Йдеться в основному про претензії щодо ям і нерівностей на дорогах та щодо встановлення дорожніх знаків, повідомив Олег Сороковий.

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up