Тернопіль купить у Чехії ще вісім тролейбусів

Тернопіль купить у Чехії ще вісім тролейбусів
Чотири "гармошки" і чотири звичайних тролейбуси загальною вартістю 120 тисяч євро планують купити в Тернопіль посадовці. Усі вісім одиниць транспорту – чеські та вже користовані.

"Гармошки" в наше місто мають привезти протягом двох наступних місяців, а короткі тролейбуси – до кінця року, говорить директор КП "Тернопільелектротранс" Андрій Мастюх.

Читайте також: У Тернополі хочуть збудувати нові тролейбусні лінії

Вже визначили переможця тендеру та ціну, за яку ці тролейбуси купуватимуть. Отже, Представник Чехії продасть Тернополю чотири "гармошки" (тролейбус "Шкода 15 Тр") за ціною 16,5 тисяч євро за штуку і чотири коротких тролейбуси ("Шкода 14 Тр") вартістю 13,5 тис. євро кожен.

Відео дня

Тобто загальна ціна за всі вісім тролейбусів - 120 тисяч євро або 3 млн грн (за середнім курсом 25 грн/євро станом на 22 травня). 

Вартість тролейбусів вдалося зберегти на рівні минулого року, при цьому домовлено, що проплата відбуватиметься двома частинами –  50% цього року,  решта – в 2016-му, кажуть у тролейбусному депо. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    Дуже добре, що у Тернополі планують нові тролейбусні лінії та маршрути. але чому б не відновити 4-й маршрут у його колишньому варіанті? чому Злуки настільки "забута" тролейбусами, тоді як по інших вулицях їх дуже багато?
  • Анонім

    Це звичайно добре ,що оновлють тролейбусний парк ,але хотілося ,щоб ці тролейбуси пустили на нові маршрути а не тільки на 10 і 11 маршрут .Коли був ремонт дороги по вул Збаражзька ,то дуже зручно було коли 11 маршрут їздив по вул Злуки ,а потім на східний масив і центр .
  • Анонім

    Хороша новина !!! Але вірняково що зараз якесь  нещастячко кине комент що мер гроші відмиває..переплачують...списують і т.д. Як вже набридли ті тупі ..заздрісні..необдумані коментарі людей з 2-ма класами...Але я задоволений цією новиною !!!

    Анонім reply Анонім

    ...бо ти - "гірчичний" і лижеш надалу все, що бачиш)))

    Анонім reply Анонім

    О ти бач ??? Перший пішов ..Починають все ж таки дауни відгавкуватись..Крассава !!)))

    Анонім reply Анонім

    Сам ти даун! Навчися грамотно писати!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up