Тернопільські «казкарі» - продавці чудо-масажерів повернули гроші обманутій жінці

Тернопільські «казкарі» - продавці чудо-масажерів повернули гроші обманутій жінці
Такий побутовий електромасажний пояс продають пенсіонарм під виглядом лікувального масажера
Жительці Тернопільщини Лідії Ковцун повернули гроші за побутовий електромасаж ний пояс, який їй «всунули» підприємці з Тернополя під виглядом лікувального масажеру


Жінка – щаслива, але каже, що дуже жаль тих обманутих пенсіонерів, які, як і вона, викинули свої гроші на вітер. Гроші повернули, як повідомила  вона, невдовзі після виходу публікації. 

- Я вже навіть не очікувала, - каже пані Лідія. – Зателефонували і сказали – приїжджайте, заберете гроші. Не вірила до кінця. Тож, їдучи до Тернополя, на Бродівську, 5а взяла із собою родичів на всяк випадок. Але все пройшло нормально – віддали гроші, після чого сказали написати заяву, що  тепер ніяких претензій не маю. Тож, все закінчилось добре. Але скільки ще ж людей просто так викинули свої гроші.

Нагадаємо, у село Біла на Чортківщині у липні приїхали  тернопільські підприємці. Фактично, давши людям зрозуміти, що вони –  соціальні працівники, вчили селян як правильно купувати ліки. Після чого розповіли про державну програму, згідно із якою на райони розподіляють лікувальні чудо-масажери. Мовляв,  ті, хто є «Ветеранами праці», «Учасниками ВВВ» і т.д. мають ще й знижку. Тож продавали людям їх майже за 900 грн, хоч реальна ціна у сотні гривень менша – такий можна купити на привозі  у Одесі і за 90 грн, на «Сландо» і за 70. 


Також жінці зробили сеанс «показового масажу», після якого жінці стало зле. Як виявилось згодом –  при такій хворобі, як у жінки, такий прилад використовувати заборонено. Про це ми писали у статті «Прокинулась і подумала «Ласкаво просимо у клуб дурнів»».  Жінка спробувала повернути свої гроші через Інспекцію захисту. Утім, заявою, яку написала під диктовку продавця,  вона фактично унеможливила собі повернення. Тож в Інспекції їй не допомогли. 

Описана вище ситуація фактично є типовим лохотроном,  про який уже не раз писали ЗМІ кількох областей. Всюди, використовуючи майже одну і ту ж схему, «підприємці» розповідають про соціальні програми, обман в аптеках, знижки для пільгових категорій та розповідають «казки» про зцілення.

- Я, як мені і радили, написала заяву у міліцію, а ще – написала листа у село на Вінниччині, звідкіля їхня «начальниця», - додає пані Лідія. – Не знаю, що вплинуло – чи міліція навідалась, чи батьки схаменули.


Як повідомили  у прес-службі обласної міліції – заяву жінки зареєстрували у журналі єдиного обліку. Наразі ще відпрацьовують матеріали по цій справі.
До слова, звернулась у редакцію і жінка, яка пропрацювала у цій фірмі два дні. Вона подякувала за те, що цю тему таки піднімає преса.

- Розумієте, це обман повний, - каже пані Ірина (прізвища жінка не вказала – прим. ред.). – Як підприємець, так і продавець працюють у Тернополі вже більше року – бо я запам’ятала, що одна – із Зборова, а друга – із Вінниці. Запам’ятався випадок, приїхали звідкись і кажуть  «От в тієї-то бабки вєрняк гроші є, всьо, готуємо «спіч», їй ми точно продамо». Тож треба, щоб інформація про таких продавців більше розійшлась по селах. Вони дурять людей.

Відео дня


Попереджають про можливу небезпеку від покупок і медики. Оскільки перед використанням будь-якого масажеру потрібна консультація. Масаж – корисний не для усіх.

 
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up