Партнер рубрики Події

Тернополян просять допомогти купити тепловізор для АТО

Тернополян просять допомогти купити тепловізор для АТО
Тернополян просять долучитись до благодійного розпродажу - задля збору коштів на тепловізор, який передадуть бійцям одного із батальйонів у зоні АТО. Розпродаж проведуть у неділю, 21 вересня, на Театральному майдані з 11.00 до 18.00.

За словами організаторів благодійного розпродажу - сотні “Вільні люди” “Самооборони Майдану Тернопільщини”- люди зможуть продавати все, що завгодно, - старі речі, художні вироби, дитячі малюнки, випічку.

- Тернополяни можуть заглянути у свої скрині, комірчини та підвали. Усі речі можна приносити на продаж, - каже активістка сотні “Вільні люди” “Самооборони Майдану Тернопільщини” Лілія Мусіхіна. - На зібрані кошти ми купимо тепловізор.

Зібрані із розпродажу кошти витратять на купівлю тепловізора. Планували купити тепловізор для конкретного батальйону, але це ще узгоджується, додала активістка.

Відео дня

До слова, ціна на тепловізори стартує орієнтовно від 50 тисяч гривень і до кількох сотень тисяч.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up