Тернополян запрошують на святкування Покрови

Тернополян запрошують на святкування Покрови
Панахидою за загиблими, а потім віршами та піснями біля ватри відзначатиме молодь свято Покрови в Тернополі 14 жовтня. На заходи запрошують усіх бажаючих. Можна приходити у вишиванках.

Розпочнеться святкування з літургії у Архикатедральному соборі, повідомляє один із організаторів, голова "Молодої просвіти" Михайло Моргун.
- Згодом учасники перейдуть до пам’ятника Степану Бандері, де відбудеться панахида за загиблими героями, - розповідає він. – Також там буде виступ товариства «Вертеп» та читання віршів від товариства українських студентів-католиків «Обнова».

Після цього учасники вирушать колоною до Козацького острівка у парку «Топільче», де зможуть продовжити святкування біля вогнища та зі співами під гітару від організатора «Вуличних співів». – - Запрошуємо тернополян долучатись до всіх цих дійств, - каже співрозмовник.

Довідка
Розклад подій до святкування Покрови:
18:00 - Божественна Літургія у Катедральному соборі Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці;
19:00 - похід до пам'ятника Степану Бандері;
19:15 - Панахида за Героями, що віддали своє життя за Україну;
19:35 - виступ товариства "Вертеп" та читання віршів ТУСК "Обнова";
20:00 - формування колони та похід на Козацький острівок у парку "Топільче";
20:20 - ватра, тепла душевна компанія та пісні під гітари від організаторів "Вуличних співів".

Павло ЛОТОЦЬКИЙ 093-252-88-83

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:03 У Чортківській лікарні відкрили оновлене педіатричне відділення photo_camera 16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up