Запрошуємо на навчальний семінар “21 вклад керівника для того, щоб його люди працювали гірше”

Запрошуємо на навчальний семінар “21 вклад керівника для того, щоб його люди працювали гірше”
Відбудеться 17 вересня о 17.00 в готелі “Тернопіль” (3 поверх кабінет № 3)

Організовує семінар Медіа Корпорація RIA, а проводитиме його психолог, засновник і директор консалтингової компанії “ДІЯти!” Таїсія Левченко.
- У Тернополі такий семінар будемо проводити вперше, - говорить регіональний видавець Тернопільської філії Медіа Корпорації RIA Юрія Штопко. - Він направлений на менеджерів, топ-менеджерів, маркетологів та усіх, хто займається управлінською діяльністю. Спеціаліст, який проводитиме його, поділиться власним досвідом та покаже ті моменти, на які керівники часто не звертають уваги.
За словами Юрія Штопка, семінар має допомогти керівникам в роботі з персоналом. Учасники семінару зрозуміють, як саме потрібно мотивувати працівників та зможуть провести індивідуальну практичну роботу зі своїми деструктивними поведінковими патернами в управлінні. А також розпланувати подальші дії і кроки щодо збільшення власної управлінської ефективності в контексті мотивації команди.
- У даний час потрібно працювати, переосмислювати те, що відбувається з бізнесом та персоналом - каже пан Штопко. - Захід – зможуть відвідати не тільки керівники, управлінці та і всі бажаючі. Але основна мета цього семінару – благодійна. Усі зібрані кошти підуть на лікування пораненого у зоні АТО бійця з Тернополя Ярослава Антонюка. Вартість квитка -200 грн.
До слова, лектор семінару Таїсія Левченко постійно отримує новий практичний досвід, працюючи в живих консалтингових проектах як для потужних корпорацій, так і для старт-апів, що тільки починають розвиватися. Вона бере постійну участь в гуманітарних освітніх проектах з розвитку підприємців і керівників бізнесів у регіонах. Таїсія має досвід організації і успішного впровадження повномасштабного проекту HR-курсу для підвищення управлінської ефективності власників малого та середнього бізнесу міста.
Довідка
Семінар пройде 17 вересня о 17.00 у готелі “Тернопіль” - на 3-му поверсі у конференц-залі №3.
Щоб потрапити на семінар, треба зареєструватись за телефоном 097-896-62-05 Наталія Гевко.

Відео дня

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Маховик правди

    У нас тільки керівники ,а персоналу мізер . Ви подивітся кого випускають технічні вузи  це ж маркетологи ,менеджери ,економісти ,бухгалтера і їм подібні ,а де ви той персонал бачили немає кому щоб розробити і виготовити якусь високоточну зброю  ,бо ми привикли ,що нам все готовеньке мають дати .Складається таке враження ,що у нас в Тернополі лише офісний планктон .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини Від читача 21:33 Сольний концерт YAGODY 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera 15:15 Актуальні вакансії роботи у Тернополі станом на 27 березня 14:53 На будівництві Палацу спорту привласнив майже 25 млн грн: слідчі оголосили про підозру 14:30 Лялькарки Кременеччини презентували ексклюзивні вироби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up