Партнер рубрики Події

Тернополяни мріють про McDonalds у місті

Тернополяни мріють про McDonalds у місті

Петиція "McDonalds у Тернополі" з'явилась у Єдиній системі місцевих петицій у середу, 27 липня.

 

Автор петиції Руслан Середа просить створити сприятливі умови для появи першого закладу здорового харчування швидкого приготування McDonalds у Тернополі.

Підтримати петицію можна упродовж 30 днів з дати опублікування.

 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (41)
  • Василиса

    Напишу, чим хороший MCDonald's - коли іноземець приїжджає в незнайоме місто и дон'т спик мовою тубільців, а тут хоч щось знайоме,  - адже в мережах зазвичай однаковий набір послуг, асортимент і якість страв,  дизайн приміщення. Тому людина можно сподіватись, що вона отримає звичні свіжі страви, безкоштовний wi-fi і чистий туалет.

    А після адапатації вже можно і на борщ з шкварочками.



    Зараз , до того ж, в макдональдас запроваджують зони мак-кафе = кав'ярня з випічкою і тістечками.
  • Nat Tan

    Шановні працівники 20 хвилин якщо ви не почнете виконувати свої функціональні обов'язки і не слідкувати що пишуть в коментарях то вашої газети не буде лайка погрози нецензурна лексика бруд і лайно льється з вашої газети я не вірю що сучасні можливості інтерактивних технологій не дають можливість не допускати друк таких коментарів як у аноніма та патріота України як вам не соромно перетворювати регіональний ресурс в помийну яму задрипананого села де залишились одні рагулі які снідають обідають і вечеряють шмурдяком а вам любителям матчів я так скажу кожен раз як ви висловлюєтесь нецензурно то жуєте гімно можу ще процитувати що сказав Пелевін про людей які говорять погані слова що з ними відбувається але думаю що ви навряд чи це зрозумієте

    Анонім reply Nat Tan

    Дай нормально посратись в коментах, чого вчіпився? Ще й такі розумні слова пишеш. Просто йди нах.

    Анонім reply Nat Tan

    Чувак, не заважай людям сратись в коментах, йди нах, дай похейтерити.
  • Анонім

    придуркам на замітку: так склалась ситуація що довелось мінімум раз в день, протягом року, а то і більше, харчуватись макдаком аменриканським. Уявтіь собі - набрав цілий НУЛЬ кілограм, не знав що таке проблеми зі здоровям взагалі, а весь секрет в помірних фізичних навантаженнях, так що не бздіть тут про шкідливу і смертельну їжу.

    ретро reply Анонім

    Перестань срати ходити і набереш вагу. Але серед всіх опонентів у цих коментарях ти єдиний придурок , sorry bambino.

    Анонім reply ретро

    Про  свої проблеми з висером розкажеш гастроентерологу і заодно до психіатра не пошкодить зайти.

    ретро reply Анонім

    Тебе цитую "дружок" , а ти в поліклініці працюєш? Вже тут всім діагнози поставив і направлення видав. І про свої експеременти "срати чи не срати" всім описав , на проФФесора тягнеш!

    Анонім reply Анонім

    Придурку на замітку! Те що ти не обріс салом ще не значить що гамбургери з емульгаторами, консерваторами і замінниками смаку не зробили свою чорну справу! Воно тобі аукнеться якщо не завтра, то на старість точно! але якщо ти, розумнику, і надалі жертимеш усяку хрєнь, то старість тобі не загрожує!

    Анонім reply Анонім

    відповідь повному дятлу - Їда, якою ти закидаєш своє подобу організму(інакше назвати не можна безмізку сукупність мяса,жиру і кісток) теоретично набагато гірша від світових стандартів напівфабрикатів макдональдса.Теоретично

    тому, що ти можеш харчуватись тільки зі своєї присадибної ділянки, в що щиро не вірю. Питання тут тільки в тому наскільки боси цього фастфуду будуть контролювати якість продукту. В мене достатньо практичного досвіду спілкування, не тільки на рівні споживача, і з зарубіжними і з вітчизняними фастфудами щоб робити адекватні висновки.

    Анонім reply Анонім

    судячи з того що ти відпровідав повному дятлу, то ти дав відповідь сам собі. Молодчинка, ти себе мабуть переконав. Можеш піти  і взяти собі з холодильника біг мак і смачненько поласувати тими відходами. Загугли про позов Джеймі Олівера до макдональдса і ти дізнаєшся з чого роблять твої славні гамбургери з їхніми супер стандартами! Досвіду у нього достатньо щоб робити адекватні висновки ))))), ахах .....

    Анонім reply Анонім

    От про шо і мова, гугл, комп і скоро будете як москалі, ніц не бачу крім новин по пешому гасударственному тв. Диванні воїни,хоча не воїни,дятли.
  • ретро

    Макдональдс не конкурент, а їжа у них сама найдешева і незнаю як це і коли вона стала раптово здоровою? Канцироген напівфабрикатний у замороженному вигляді з смаковими замінниками.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up