Тернополяни скаржаться на якість подачі гарячої води

Тернополяни скаржаться на якість подачі гарячої води
«Бардак у комунальних службах!» - новину із таким заголовком розмістив один із наших читачів на сайті te.20minut.ua

«Вже мені терпцю не вистачає до наших комунальних служб, вирішив поділитися, - написав читач. - Живу на вулиці Київській. Пропала в мене в суботу гаряча вода. З крану тече холодна, вирішив вияснити, дзвоню в аварійну «Тернопільтеплокомуненерго», а там виявляється аварійна не обслуговує вулицю Київську, оскільки жек не заключив з ними договір. На моє питання про те що рахунки за гарячу воду приходять саме від них і це їхня проблема пані просто поклала трубку».

Читач пише, що пробував додзвонитися в жек, але не зміг бо це було у суботу - вихідний день. Зателефонував у міську раду на 1580, там сказали, що потурбують жек. «Через чотири години води немає, далі чоловік в міській раді відповів що начальника жеку повідомив і більше нічого зробити неможе». - пише читач.
За словами читача, у неділю теж увесь день гарячої води не було.

На цю публікацію відгукнулася ще одна наша читачка, яка мешкає за адресою вул. Коновальця, 20. Жінка поскаржилася, що у їхньому будинку постійні перебої з гарячою водою.
- Коли я звертаюся зі скаргами, мені пояснюють, що сталося завоздушення батарей, - розповіла жінка. - Хоча у попередні роки нічого подібного не було. Буває так, що у понеділок є гаряча вода, а з вівторка по п’ятницю немає. То як один день нема завоздушення, а наступного - вже починається завоздушення? Та й у ті дні, коли все ж таки є гаряча вода, вона поганої якості - ледь тепла, або ж потрібно довго чекати поки почне текти гаряча вода.

Директор КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» Андрій Чумак пояснив, що будинок по вул. Коновальця, 20 є тупиковим і там справді час від часу виникають проблеми з постачанням гарячої води.
- Наша аварійна бригада часто туди виїжджає, щоб зняти завоздушення батарей - повідомив пан Чумак.
З приводу ситуації на вул. Київській, 10 Андрій Чумак пояснив, що теплокомуненерго зараз не обслуговує ремонт внутрібудинкових мереж у цьому будинку.

- На основі рішення Національної комісії з питань регулювання тарифів, аварійним ремонтом внутрібудинкових мереж ми тепер не займаємося, - пояснив Андрій Чумак. - Тобто, це не рішення місцевої влади. Така ситуація по всій Україні. Тепер ми ремонтуємо внутрібудинкові мережі тільки на основі окремої угоди, укладеної з жеком. Наразі у Тернополі ми уклали договори тільки з чотирма жеками.

Директор приватного підприємства «Благоустрій» Галина Гевко розповіла, що угоду з тепловиками очолюваний нею жек не укладав.
- Із 1 квітня цього року аварійне обслуговування внутрібудинкових мереж здійснюють жеки, - пояснила вона. - У місті залишилося три чи чотири жеки, аварійне обслуговування у яких ще здійснює теплокомуенерго. Зараз у міській раді працюють над створенням єдиної аварійної служби, яка займатиметься ремонтом у випадку неполадок, пов’язаних з постачанням холодної та гарячої води. Це дозволить оперативно реагувати на усі звернення громадян.
Що стосується випадку на вул. Київській, 10, то як запевнила пані Гевко, у понеділок вирішили цю проблему і відновили постачання гарячої води.

Читайте також:
Бардак у комунальних службах!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Step Original

    Карпенка 6- півгодини чекаєш поки протече холодна вода, і тільки потім починає текти ледь тепла!
  • Step Original

    Карпенка : - півгодини чекаєш поки протече холодна вода, і тільки потім починає текти ледь тепла!
  • Анонім

    На Пушкіна 5 також потрібно спустити пару десятків літрів води, щоб почала тепла текти!

    А лічильник то крутить - :(

  • Анонім

    вул.Львівська 7 , гуртож.№2 -  ПОСТІНЕ НАДЗВИЧАЙНО ПОГАНЕ ПОСТАЧАННЯ ГАРЯЧОЇ ВОДИ !!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up