Тернополяни відмовляються від російських емейлів

Тернополяни відмовляються від російських емейлів
Тернополяни все рідше використовують електронну пошту на російських серверах. Про це люди нам розповіли під час опитування.

Також від російських емейлів позбуватимуться у держорганах. З таким зверненням виступив на днях секретар РНБО Олександр Турчинов. Адже російські поштові сервіси під контролем ворожих спецслужб.

До речі, 
у тернопільській міліції довгий час існувала російська електронна скринька. Але наші правоохоронці кажуть, що вони нею вже не користуються.
- Наша пошта на mail.ru існує, відколи був створений сайт, -  розповів начальник сектору зв'язків з громадськістю обласної міліції Сергій Крета. - Її всі знають і було зручно на роботі між відділами спілкуватись. Однак зараз ми від неї відмовились. Тепер у нас є електронка на Gmail. 

Самі ж тернополяни теж зареєстровані на російських електронних поштах. Хтось уже давно не користується ними, інші лише планують відмовитись від російських інтернет-ресурсів. 

Олег Гребень (21 р.), тренер:

Відео дня

- Російською електронкою я не користуюсь. Причина проста - безпеки.Та й у зв'язку з останніми подіями зв'язаних з ,,дружбою,, між Росією та Україною це вже відходить навіть на якийсь там еннний пункт назад.

Леся Наконечна (21 р.). громадська активістка:

- Користуюсь Яндексом, але тільки щойно задумалась над цим. Російською електронкою не користуюсь, я взагалі пошту рідко використовую.

Ірина Юркевич (21 р.), юрист:

- Російською електронкою не користуюсь. У мене пошта на укрнеті вже приблизно років 5. Зареєструвалась ще задовго до цієї ситуації, яка, на жаль, склалася між Україною та Росією. Чому? Надаю перевагу українському.

Андрій Вербіцький (31 р.), журналіст:

- Як тільки я починав користуватись поштою, то зареєструвався на mail.ru. Але вже останніх два роки основною поштою є Gmail. Просто ще по роботі  є дуже багато листів які йдуть на mail.ru. В майбутньому планую видалити її. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 млн грн 09:02 Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі. Є загиблі, серед них — дитина 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області Від читача 10:01 Набір до патрульної поліції Тернопільської області триває 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up