Партнер рубрики Події

Торгові будки на 15 Квітня демонтують

Торгові будки на 15 Квітня демонтують
Незаконно встановлені торгові будки на ринку на вул. 15 Квітня напроти заводу "Оріон" демонтують. Рішення про демонтаж 14 таких точок прийняли на засіданні виконкому міськради 19 листопада.

- Ми продовжуємо впорядковувати торгівлю на вулицях міста, - каже міський голова Сергій Надал. - Сьогодні ми прийняли рішення про усунення порушень в сфері земельного законодавства та містобудування, яким передбачено демонтаж незаконно встановлених об'єктів торгівлі. Це стосується тих об'єктів, які встановлені на ринку на вул. 15 квітня і ще цілий ряд по Тернополю. Ми вирішили, що там, де власники торгових точок відомі, ми даємо їм 10 днів на добровільний демонтаж. Якщо це прохання вони не виконають через 10 днів, тоді демонтуємо в примусовому порядку. На тих точках, де власники не встановлені або не хочуть з'являтися, демонтаж будок буде проводитися упродовж трьох днів . Тому прошу всіх суб’єктів господарювання, які мають такі об’єкти, будь-ласка, приберіть їх самі, щоб при примусовому демонтажі вони не зазнали додаткових пошкоджень. 
Нагадаємо, читачі 20minut.ua  не раз скаржилися на самовільну "забудову" торговими будками тротуарів на вул. 15 Квітня. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    Анонім 22 11 2014

    а ви що договір заключали з деревами!?
  • Анонім

    Дива з Надалом та й годі. Ви візьміть столик поставте у місті, чи обяву на слупі повішайте, що хочете щось продати, одразу будете арештовані. А тут 14 кіосків поставили на міську землю, котра має свого господаря. Тут потрібно прокуратурі розібратися, чому підприємців міський голова позбавляє роботи. Куди йшли гроші від оренди землі, на якій розміщувалися кіоски? Чи компенсує Надал із своєї кишені надходження від податків підприємців у бюджет та пенсійний фонд?
  • Анонім

    а хто буде платити за демонтаж, чи демонтовані торгові будки будуть реалізовуватись з аукціону?

    тернополянка reply Анонім

    а хто платив за їх встановлення без дозволу?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up