Тристоронній годинник встановлять у вересні

Тристоронній годинник встановлять у вересні
Так виглядатиме новий тернопільський годинник. Фото міськрада
Уже у вересні встановлять і відкриють тристоронній годинник у центрі Тернополя.

Роботу над годинником завершують львівські майстрі. Сам витвір буде копіювати аналогічний годинник австрійських і польських часів, який знищили у 1944-му. І встановлять його там же - на бульварі Шевченка, при збігу вул. Сагайдачного і Кульчицької, повідомляють у міськраді.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • 01

    З бюджету витратять нуль.  А до чого війна? В місті працюють світові бренди, яких мер напряг ще у 2013 році, у них там війни нема. І взагалі, шановні критики марнотратства, пора кидати пити горілку, пересісти на ровери з ваших джипів і зекономлені гроші віддати на війну.

    Ірина reply 01

    Я дуже рада, що з бюджету -0. Алкоголю не вживаю взагалі, джип не появляється навіть у сні, і т.д., можливо, дальше "сповідатись"? Ви шановний 01 міряєте по своїй мірці. І не будьте такі агресивні, можливо, я помиляюсь, але ви і є ображений чиновник. Навчіться поважати думку простих платників податків, за рахунок яких ви живете. Гарного дня!

    Олена reply 01

    Надал, до речі повертає Тернополю довоєнний вигляд. Це не робив ЖОДЕН мер. Зато всі вихвалаються фотками старого Тернополя. Один Надал його відновлює
  • Ірина

    Якщо це подарунок Тернополю - честь і хвала меценатам. Але якщо це бюджетні витрати - тюрма плаче за такими марнотратниками. Питання до платників податків: чому ми мовчимо, що так витрачають наші кровні гроші чиновники? Амбіції не витримали - зробили тротуар з підігрівом, ще щось приснилось - виготовляють годинник, в той час, коли по багатьох вулицях неможливо ні пройти ні проїхати.
  • Ірина

    Без сумніву - оригінально. Мені цікаво інше: яку суму з бюджету витратять? Не віриться, що годинник просто хтось дарує
  • Добродій

    А де це вул. Крушельницької збігається з вул. Сагайдачного??!

    Рома reply Добродій

    Кульчицької і Сагайдачного, читайте уважніше.

    Супер годинник і супер ідея його відновити

    Sammer reply Рома

    Цей годинник там виглядатиме, як, вибачте, тиць- .. )))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up