Тротуари на дружбі не прибирають

  • Анонім
Тротуари на дружбі не прибирають
Постійно хожу і бачу одне і теж, вибачте срач на тротуарі біля будинку Кривоноса,14.

Про те що тротуари там ніхто не прибирає свідчить і уламки автомобіля після ДТП, яке вїхало в дерево. Подія сталася більше місяця тому коли Мазда 5 чорного колльору повертаючи на вулицю Степову вїхала в дерево.З шофером ніби все добре (якщо не рахувати розбитий лоб і автівку).
А от дерево залишилося пошкоджене, кора здерта, кругом залишилися багато уламків від побитого передка машини які ніхто не прибирає.
Хвилює і стан дерева, воно може загинути якщо не обробити оголений пошкоджений стовбур, хто має це робити? Коли там наведуть порядок з прибиранням, невже в місті немає влади і відповідальних осіб?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Vitaliya Petruk

    і не тільки на Дружбі не прибирають.. ви пройдіться тротуаром

    що веде до ринку "Київський" (біля заправки Окко"). Зверталась з цього приводу  на сайт ТМР. Цитую відповідь на моє звернення від 23.04.15:  "...відповідно до п. 2.8. Правил благоустрою м. Тернополя підприємства, установи та організації, незалежно від форми власності, фізичні особи - підприємці зобов'язані утримувати прибудинкові, прилеглі та закріплені території в належному стані власними силами або згідно укладеної угоди зі спеціалізованою організацією. Враховуючи наведене повідомляємо, що питання утримання в належному санітарно-технічному стані закріпленої та прилеглої території на вул. 15 Квітня в районі АЗС «ОККО» відноситься до безпосередніх обов’язків даної автозаправної станції."   Відповідь на повторне звернення 25.05.15:"Працівниками управління муніципальної поліції здійснено обстеження території та виявлено порушення Правил благоустрою м.Тернополя в частині санітарного утримання території прилеглої до автозаправки «Окко». 27.05.2015 року проведено профілактичну бесіду із відповідальною особою АЗС, та повідомлено про адміністративну відповідальність в разі невиконання Правил благоустрою м.Тернополя. Останній зобов’язався утримувати вказану територію в належному санітарному стані."

    Але "віз і нині там"....  Головне що відписались про "виконану роботу та проведену профілактичну бесіду "((((

    Чурілов Олександр reply Vitaliya Petruk

    поливину сміття після прибирання залишилося
  • тойво

    всім пофіг.
  • Анонім

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви» 15:35 100 років виповнилося довгожительці з Тернопільщини 14:35 Військовий зробив символічний удар по мʼячу у матчі «Нива» Тернопіль — «Чернігів» 14:00 16 квітня не буде води на Подільській, а 18 квітня — на Новому Світі 13:25 Військова прокуратура розслідує напад з ножем у Бережанах — потерпілий у реанімації 12:50 У маршрутках Тернополя можна безоплатно зарядити гаджети: розповідаємо про умови 11:45 У школі №18 вшанували пам'ять випускників, які загинули у російсько-українській війні 10:57 В ДТП у Тернополі травмувався 62-річний велосипедист
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up