У джерелі святої Анни на Тернопільщині зникла вода

У джерелі святої Анни на Тернопільщині зникла вода

Рівень води почав поступово знижуватись після початку будівництва нового храму, повідомляє депутат Почаївської міської ради Тарас Паляниця.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • тойво

    а ви як хотіли.подивіться скільки автомийок є.води на всіх не хватить.
  • вася пуськін

    Може кирилушки водици підкине
  • Artur Komarenyts

    Прийшла кара Божа на москалів
  • Експерт

    Там де беруть гроші  не маю віри в Бога.

    Церква - це крутий бізнес який не платить податки..

    Piter Savka reply Експерт

    Мене завжди радує коли таке стається. Це ще раз доказує бовдурам шо вони бовдури. В Зарваниці та ж ситуація. Тільки там правда я не розумію, бють нові скважини, викачують підземну воду, а потім куда вона тече ????  в Стрипу ???  Так її на довго там також нехватить. А якщо там замкнутий цикл, то звідти взагалі страшно брати воду, бо люди з різними хворобами приїжджають і миють там свої ноги, руки і інші свої хворі місця. Може хтось дасть коментар по цьому ??  Бо в мене там село за 6 км. від Зарваниці і воно в низині, і там вже води в криницях немає.

    Осадчук Артур reply Piter Savka

    Можу точно сказати що у Зарваниці не замкнутий цикл.

    А те що пропадає вода у криницях - це нормально. Подивіться як мало випало дощів та снігів протягом останніх трьох років!!! Такими темпами через рік-другий на Тернопільщині це стане справжньою проблемою (я так собі думаю).

    Piter Savka reply Осадчук Артур

    Але підземні води також не безмірні, і наповнюються вони десятиліттями, а в таких обємах як там використовують на довго її нехватить.

    Андрій Боднарчук reply Piter Savka

    Менше пийте.

    Piter Savka reply Андрій Боднарчук

    Хай інші менше пють, хай копають собі біля будинку колодязь і там черпають воду.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:30 Обмеження зі світлом в Тернополі наразі застосовувати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств Від читача 09:22 У конструктивній співпраці – ефективна робота 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled 14:48 На Тернопільщині розшукують чоловіка з Бережан 14:07 Удар по Чернігову: 14 загиблих, 61 людина постраждала play_circle_filled photo_camera 13:55 Куди після школи? Огляд закладів освіти для вступу (партнерський проєкт) 13:00 На фронті загинув Герой з Почаєва
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up