Партнер рубрики Події

Завершилось голосування за фотоконкурс - "ВелоЛіто" вітаємо переможців

Завершилось голосування за  фотоконкурс - "ВелоЛіто" вітаємо переможців
Призові місця: 1- Клименко Аліна 2- Лілія Слебедюк 3- Диган Олег та Христина

Газета RIA плюс вітає учасників та переможців із завершенням конкурсу.

Чекаємо трійку лідерів сьогодні о 14:00 за подарунками за адресою вул. Дубовецька 1Б (2 поверх).

 

Відео дня

Надсилайте свої креативні фотографії з велосипедами та отримуйте подарунки від партнера конкурсу – магазину велосипедів "Ровер плюс", що на вул. Живова, 9, навпроти міжміського автовокзалу.

- Фото на конкурс надсилайте на електронну адресу [email protected] з 1 до 07 вересня, - каже керівник відділу промо Тернопільської філії Медіа Корпорації RIA Наталія Гевко. – Усі фото будуть розміщені на сайті 20minut.ua.  – Трійка переможців буде визначена шляхом голосування на сайті з 08 до 14 вересня. Вони отримають у подарунок аксеcуари для велосипедів. 

Учасники конкурсу повинні вказати своєї ім'я, прізвище, вік та залишити номер мобільного телефону, продовжує керівник відділу промо. Загалом вік учасників - необмежений тобто можуть бути як діти, так і дорослі. А також разом з фотографією ви можете розповісти невеличку історію про свій велосипед - скільки часу ви вже катаєтесь, де побували.

- Велоспорт сьогодні дуже популярний і все більше тернополян пересідають на двоколісний транспорт, - каже Наталія Гевко. - Фотографуйтесь на велосипедах і поділіться з нами своїми фото!

Довідки щодо конкурсу можна дізнатися за номером 43-00-50.

Голосування триває з 8 до 14 вересня.

Щоб проголосувати потрібно зайти на фотографію та проголосувати за допомогою зразка: Розкажи друзям

Партнер свята:

Учасники:

         
1. Надія Лотоцька                                       2. Віталій Карпінський  
         
3. Сідляр Наталія та племінники             4. Надія Мартинюк  
         
5. Аліна Клименко                                     6. Карпінська Христина  
      
7. Микола Демчук                                    8. Сергій Босюк  

    

 
9. Діма Перець                                         10. Соловей Марія  
       
11. Людмила Лукіян                                 12. Ліля Кузик та Ірина Гуменюк  
       
13. Володимир Ласюк                              14. Стас Кутліяров  
       
15. Таміла Здоровцева                            16. Лілія Слебедюк  
      
17. Наталія Завтур                                    18. Миколка Оляйник  
 
19. Олег та Христина Диган  
   
   
   
   
   

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up