У пожежі згоріло 9 свиней та перекриття будівлі

У пожежі згоріло 9 свиней та перекриття будівлі
Виникла пожежа на вулиці Грушевського в селищі Вишнівець Збаразького району у середу, 29 жовтня.

Горіло перекриття підсобного приміщення пилорами, в якому перебували 28 свиней. Полум’я швидко поширювалось, загальна площа пожежі становила близько 60 м.кв.

Пожежники приступили до порятунку тварин та гасіння полум’я. О 07:20 горіння вдалося повністю приборкати. Завдяки своєчасному втручанню Вишневецьких вогнеборців врятували 19 тварин та підсобне приміщення пилорами, зберегли  матеріальних цінностей на суму близько 100 тисяч гривень.

За попередніми даними, займання  стало наслідком короткого замикання електромережі. Завдана матеріальна шкода складає близько 30 тисяч гривень, адже стихія все ж встигла знищити перекриття будівлі та 9 свиней.

Завдяки функціонуванню у селищі Вишнівець, в безпосередній близкості до місця події, місцевої пожежної команди вдалось мінімізувати наслідки від пожежі. Адже найближчий підрозділ державної пожежно-рятувальної служби розташований у місті Збараж, за 30 кілометрів. І щоб дістатися до Вишнівця Збаразьким рятувальникам потрібно було б затратити безцінний час, відлік якого у разі біди йде не на хвилини, а на секунди, особливо, коли на кону порятунок нажитого важкою працею майна, а часто й збереження найціннішого – людського життя.

Відео дня

Підрозділ місцевої пожежної охорони діє у селищі Вишнівець Збаразького району вже понад десять років. Про його функціонування дбає та всіма можливими силами підтримує місцеве керівництво, добре усвідомлюючи важливу роль рятувальників для селища. Адже працівники МПК приходять на допомогу не лише при виникненні пожеж: узимку вони визволяють транспорт, що застряг у снігових заметах, під час повеней відкачують воду з підвалів та погребів, при ДТП рятують людей з понівеченого транспорту та надають іншу необхідну допомогу, повідомили "20 хвилин" у ДСНС України у Тернопільській області

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up