Партнер рубрики Події

У Тернополі 18 поліцейських три години з'ясовували марку автомобіля (ОНОВЛЕНО)

У Тернополі 18 поліцейських три години з'ясовували марку автомобіля (ОНОВЛЕНО)

Про захоплюючу пригоду із поліцейськими повідомляє у себе на сторінці "Фейсбук" тернополянин Павло Балик.

"Все почалось з порушення ПДР, зупинили поліцейські винесли постанову, з порушенням згідний постанову оплатив на місці, і по всіх правилах мав би їхати далі, і тут приходить поліцейський і запитує яка марка мого мерседеса, я відповідаю 140, і все приїхали((( Мега крутий поліцейський починає доказувати що в мене 600 мерседес (згідно таблички на багажнику), в техпаспорті 320, а я кажу , що в мене 140. Пояснивши що цифри 500 600 420 це цифри об’єму двигуна, а так як в мене була заміна з 6,0л на 3.2л тому і в техпаспорті 320. Друге феноменальне рішення копа, тут вже цікавіше, поліцейський «Іван», хай буде так, вводить в інтернеті (мерседес 320), і з фразою «ось як має виглядати 320 мерседес» падає в ступор, тому що йому показало 30 різних кузовів мерседеса звичайно з мотором 3.2, пояснюю, що не існує 320 мерседеса. І тут цей «Іван» виносить висновок: Визиваєм евакуатор, машина на штраф майданчик, все не чисто авто чуть не конфісковуєм. Потім посміявшись хв..15 запитую «івана» якщо б в мене на багажнику була табличка «диня», Ви б шукали в інтернеті «мерседес диня»??? чи будете звіряти кузов по техпаспорту ???Четверте моє порушення. «іван» звіряє номер кузова під капотом, і згадує що є ще дублюючий номер в салоні, де він знаходиться я не знаю, ну він звичайно теж, і звинувачує в тому, що я не знаю де цей номер тому машина точно крадена!!!Все надоїло, їдемо в Тернопільський відділ поліції, пробивати машину, і тут мене вбило остаточно, 18 баранів, доказують що в мене практично не існуюча машина. І якби не 1 полісмен в якого теж був колись мерседес, не знаю кільки часу я б ще сміявся. Він все всім пояснив, машину звичайно пробили все ок. І взагальному підсумовуємо: 3 години мого часу, їхнього теж не менше.
Тож скільки це бл**тво буде їздити по дорогах, і імітувати бурну діяльність ???", - пише Павло Балик.

Офіційний коментар прес-служби патрульної поліції Тернополя.

Під час патрулювання на відрізку автодороги M19 Тернопіль – Теребовля екіпаж патрульної поліції зупинив Mercedes-Benz, який перетнув суцільну лінію з виїздом на смугу зустрічного руху. На вимогу інспекторів пред'явити документи, водій повідомив, що залишив їх вдома. Інспектори перевірили транспортний засіб по базі. З’ясувалося, що там вказана марка автомобіля Mercedes-Benz S 320, а насправді – Mercedes-Benz S 600. Автомобіль полісмени супроводили до Тернополя. Дружина водія винесла відповідні документи. Щоб звірити номери агрегатів з записами в свідоцтві про реєстрацію та перевірити авто по національних базах патрульні запросили водія до міського відділку поліції. З’ясувалося, при проведенні заміни агрегатів, а саме двигуна, були внесені зміни у реєстраційному документі. При огляді і звірці з національними базами, було встановлено, що зміни внесені з дотримання усіх вимог норм права. Водієві патрульні винесли постанову за ст.126 КУпАП – керування транспортним засобом без відповідних документів.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (51)
  • Piter Savka

    Ну ви і базар тут розвели. Як ніби ви піпец специ по кузовам і двигунам іномарок. І кожне сі хоче представити, втикнути свої 5 копійок
  • Роман

    Ого ну и дела!!)) У меня Шеврале Ланос с шильдиком шевлоле, ну а по техпаспорту ZAZ (их штамповал ЗАЗ типа под брендом Шевроле). Спасибо за статью! Как говориться - один дурак (а их было 18) может задать вопрос на который сто умников не ответят (а с нашими законами...)
  • Anna

    Так в цій поліції лишень одну букву змінили,а скільки роботи зробили?Якийсь начальник авось премію отримав,Америку відкрив))) ))))буква поміняв)))))))))Краще б закони поміняли,а то таке відчуття що ці закони писані для мєнтів яким все дозволено.На органи їх всіх треба пустити,і держава напевне зразу багатою старе.Може як будуть іти в органи працювати то будуть думати за кого сі.....ку кидають і кого мають захищати.
  • Анонім

    а чому поліцейські дебіли? Дебіли ті хто писав техпаспорт. Кузов то 600. Яка їм різниця який об'єм в тебе двигуна?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up