Партнер рубрики Події

У Тернополі на стадіоні зібралось 3000 Свідків Єгови

У Тернополі на стадіоні зібралось 3000 Свідків Єгови

Конгрес Свідків Єгови на міському центральному стадіоні триває з 22 по 24 липня. 

- Це щорічний конгрес, який проходить по всьому світу, - каже делегат конгресу Зеновій Ткач. - У Тернопіль з'їхались делегати з області та інших регіонів. Тема цьогорічного конгресу "Залишайтесь відданими Єгові". 

На конгрес, який проводять на тернопільському стадіоні, зібралось близько 3000 Свідків Єгови. У неділю, 23 липня, делегати очікують ще більше людей. 

Previous Next

Відео дня

- Вхід сюди безкоштовний. Для усіх присутніх проходять навчання на основі Біблії, - розповідає пан Ткач. - Вони навчаються з Божого слова, отримують поради з Біблії. Для того, щоб прославляти Бога і жити за принципами, яких він нас навчає. І ця тема - залишайтесь відданими - є дуже хорошою і важливою.

Це дуже цінна риса, якої бракує у світі, каже пан Ткач. Адже завдяки відданості можна покращити стосунки з Богом, стосунки у сім'ї, на роботі.

- Коли ми навчаємось, то покращуємо якість свого життя і стаємо щасливими, - додає делегат. - Окрім того на стадіоні встановлено два екрани на яких транслюють фільми. У нас тут дружелюбна, мирна атмосфера. І якщо людина до цього не читала Біблії, то тут вона може у доступній формі отримати корисні поради для життя та підбадьорення. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (24)
  • Тивоняк Олег

    Якщо не знаєте всіх фактів про Свідків Єгови, то не робіть поспішних висновків.

    Краще прочитайте книгу відомого релігієзнавця Сергія Іваненка "О людях, никогда не расстающихся с Библией".

    religious.narod.ru
  • Тивоняк Олег

    religious.narod.ru
  • Тивоняк Олег

    Якщо не знаєте всіх фактів про Свідків Єгови, то не робіть поспішних висновків.

    Краще прочитайте книгу відомого релігієзнавця Сергія Іваненка "О людях, никогда не расстающихся с Библией".

    religious.narod.ru
  • Анонім

    Свідки єгові -СЕКТА В ПОВНОМУ РОЗУМІННІ ТОГО СЛОВА...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up