Партнер рубрики Події

У Тернополі посеред парку будують готель

У Тернополі посеред парку будують готель
Територію біля парку Національного Відродження на вул. 15 Квітня готують для будівництва нового готелю. Ця земельна ділянка, як переконують у мерії, не знаходиться у межах парку. Це, мовляв, лише асфальтована площадка, де мешканці роками вигулювали собак.

Будівельні роботи там виконує комунальне підприємство «Тернопільбудінвестзамовник» за кошти інвестора, а відповідні дозвільні документи на проведення будівельних робіт були оформлені ще наприкінці 2012 року. Так, рішенням сесії від 20 грудня 2012 року був затверджений проект щодо відведення земельної ділянки площею 0,6 га під будівництво готелю з закладом харчування.
Нагадаємо, ми писали, що на тій ділянці нині зранку Бульдозер у парку зупинил а жінка. Водночас у мерії кажуть, що то місце - вже не парк.
- На даній території буде збудований п’ятиповерховий готель, сучасного архітектурного зразка, - розповідає директор КП «Тернопільбудінвестзамовник» Роман Кришталовський. – Дана земельна ділянка у генплані міста давно була позначена як сіра зона, тобто не відпочинкова територія. Готель не буде виходити за межі асфальтованої площадки, яка там знаходиться, також не буде зрізано жодного дерева. Як було - так усе й залишиться.
Усі будівельні роботи буде проводити комунальне підприємство протягом двох років, і, відповідно, 140 працівників протягом цього часу будуть забезпечені роботою.
До слова, біля готелю будуть встановлені ігрові майданчики для загального користування. Також забудовник за власний кошт проведе роботи з благоустрою навколишньої території, повідомили "20 хвилин" у прес-службі Тернопільської міськради.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (80)
  • Олена Ковальчук

    гандон з гадонів продає своєму колегові гуді земельні ділянки вже базар на лепкого розбирають підераси !
  • Anonymous

    Ти дибілку може працюєш членососом Надала?
  • Anonymous

    Готель там потрібен для розширення бізнесу Гладкого з 50на50 пополам. 50на50це Надал який з кожного вирішеного питання хоче 50%. Готель буде називатися "БРАТІНАДАЛА" а криша в готелі буде Степановска.Надал Гладкий і Степанов це три падлюки які розкрадають місто собі в кармани. Вже надал переносив ринок з дороги по вул Шептицького на територію стоянки по вул Шептицького,пройшло два роки і на тому місці будівництво.А люди знов торгують на дорозі.Ось такий метод крадення землі придумав дует- Надал Степанов.Як би у нас були на місці прокуратура і МВС то ці падла вже б давно сиділи в тюрмах.
  • Anonymous

    Ти такий відсоток підтримки в надала висмоктав?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up