У Тернополі зупинили автобус із "тітушками" - Надал (ОНОВЛЕНЕ)

У Тернополі зупинили автобус із "тітушками" - Надал (ОНОВЛЕНЕ)
На вулиці Микулинецькій у Тернополі поліція затримали автобус із 20 "тітушками" з Львівської області. Про це на сесії міськради повідомив мер Сергій Надал.

- "Тітушки" їхали, щоб чинити безлад у місті, - уточнив Сергій Надал. 

А перед тим на сесії міськради виступила представник кооперативу "Файне місто-2", яке веде будівництво на вул. Микулинецькій. Жінка заявила, що їм перешкоджають проводити будівництво. Приміром, сьогодні зранку, коли розпочалися роботи, приїхали "30 чоловік спецназу", які не дають працювати. Очевидно це ті самі "тітушки", про яких  повідомив міський голова.

Як повідомляють  у секторі комунікації Головного управління національної поліції в Тернопільській області, про суперечку між працівниками охоронної фірми та невідомими особами на вулиці Микулинецькій, 166 надійшло повідомлення в Тернопільський відділ поліції о 8:30.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські з’ясували, що близько тридцяти осіб намагалися зайти на територію будівельного майданчика жилово-будівельного кооперативу на вулиці Микулинецькій. До них вийшли працівники охоронної фірми та виник словесний конфлікт.

Аби з’ясувати деталі суперечки та недопустити порушень громадського порядку, усіх учасників інциденту попросили проїхати в приміщення відділу поліції аби дати пояснення.

Поліцейські встановлюють особи невідомих та причини виникнення конфлікту. Подія внесена в журнал Єдиного обліку Тернопільського відділу поліції. Триває перевірка.

Відео дня

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Анонім

    Тітушок замовила депутатка свободівка Наталя Паньків,яка з Набережним кварталом в долі.
  • Анонім

    все то херня, вийшло, що то були звичайнісінькі будівельники :)

    бред якийсь
  • Анонім

    Народ, а включіть свої мозги і згадайте як до того на деяких сайтиках так званих "жовта преса" і "зливних бачків Юрки Психотропа",  були статейки написані в дусі головного "психотропа" Надала, який ті "казки про тітушок" в тих статтях "раптом прогнозував і знав" і ше й "поносив" на свому "*УЙ- радіо" промиваючи мізки... то виходить шо він про це знав!!!, то може сам і організував чи "намалював або замовив" тих тітушок сам???? чи просто хотів відвернути увагу здоромислячих людей, які ше лишились такими від своїх "земельних" і не тільки  питань??
  • Олег Кубіцький

    Тітушки їхали охороняти межигір,я в Байківцях
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up