Вибори, вибори ...

  • Олександр Башта
Вибори, вибори ...
Заплутай всіх, і тоді зробиш те, що тобі потрібно.

" Якщо ми двічі проведемо вибори до місцевих рад по тому ж самому закону про вибори, що вже маємо, без жодних змін, доповнень, поправок ...
то різного роду пройдисвітів, брехунів, обіцяльників, зрадників буде у двічі менше серед депутатів всіх рівнів. "
У нас в Тернополі пройшло громадське обговорення "нового" закону про вибори депутатів, що мають відбутись 25 жовтня 2015 р.
Як такого "нового закону про вибори" де-юре ще і немає, що вже само по собі є ненормальним за чотири місяці до тих виборів. але той проект "нового закону" вже активно обговорюють. Я не залишився осторонь теж.
Яке враження від того "нового" закону ? Лише одне - навіщо ?
До того " нового закону" вже назбирано 1600 поправок, ще й Тернопіль своїх додасть. А хто їх буде розглядати ?, а коли будуть розглядати ?
Там вже така вакханалія в можливості трактувань пунктів того "закону", що навіть "дідько ногу си вломить", а що тоді казати про пересічного виборця ? І це все за 110 днів до виборів !
І тут виникає "законне" питання - для чого це все робиться ?
А робиться все для того, щоб під "шумок" того "нового закону про вибори 2015" до місцевих рад саме нечисті на руку ділки від політики.

Як каже мудрість народна - заплутай всіх, і тоді зробиш те, що тобі потрібно.
Звісно, що у читача виникне просте питання - а хто це такий розумний, що "новий" закон про вибори робить ? А "роблять " його  пани від влади Порошенко та Яценюк разом з своїми радниками.
От і думай, шановний читачу.
04 ,07 ,2015 р, З повагою, О Башта

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Анонім

    Про закон і осінні вибори - можу сказати тільки одне: кого б не вибрали - через два роки будуть перевибори - такі пропозиції щодо змін Конституції готуються до голосування. А що вибори місцеві - то бачу жорстку позицію Заставного, який отримав карт-бланш, відкуп на область і має ручного голову ОДА-Барну. Найбільше боюся, шо йому найбільше вистачить часу роздеребанити область і місто - оскільки в нього свої люди Степаном понаставлювані, а сам він провів до ВР 4 депутатів - відбити якось треба. Якщо ж переможе будь-хто інший з його конкурентів - думаю, за 2 роки зовсім нічого не вдастся зробити для міста: спочатку заново домовлятимуться з депутатами, потім пів року чекати на тендери...
  • Анонім

    Я думаю тут як не крути нічого з того закону не вийде, навіть з правками. Люди які пишуть цей закон не зацікавлені в тому щоб він був такий, яким його хоче зробити народ, тому що управляти дуржавою хочуть вони а не якийсь там народ. Рано чи пізно треба буде все брати в свої руки !
  • Анонім

    Давайте проголосуємо за Юльку-актрису. Їі треба трохи підправити своє фінансове становище. Зовсім збідніла
  • Олег

    Вибирий не вибирай, голосуй не голосуй всерівно получиш х...й.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 Великодні гостинці для військових збирають у Тернополі: що й куди приносити? 18:10 У Кутківецький ліс викликали дві «швидких», там знайшли непритомних підлітків (ОНОВЛЮЄТЬСЯ) 18:01 На Тернопільщині в останню путь провели 50-річного священника 17:01 Під час гасіння пожежі у свинокомплексі в Тернопільськомцу районі врятували 650 свиней Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up