Партнер рубрики Події

Виявили підпільну «Тернопільську правду»

Виявили підпільну «Тернопільську правду»
Тираж «жовтої» газети в десятки тисяч екземплярів виявили в офісі «Маркетингові технології ПБС» сьогодні, 5 травня.

Виявили віддруковані та відвантажені газети члени однієї з міських ГО.

  • Ми отримали інформацію про те, що в Тернопіль привезли наклад газети, вихідні дані в якої оформлені в супереч закону, - каже голова міської «Самопомочі» Андрій Грицишин.  – Тобто хто редактор, хто відповідальний за друк, який тираж – невідомо.  В газеті чимало недостовірних даних та наклепів. Тобто хтось паплюжить людей, витрачаючи величезні гроші і обманюючи тернополян.

Учасники ГО, після повідомлення, почали шукати газету. І знайшли у вказаному офісі на вулиці Дружби. В засновниках фірми «Маркетингові технології ПБС», до солова, зазначені й два тернопільських політики, учасники «Свободи» Віктор Паньків та Михайло Тимошик. 

Громадські активісти, після знахідки, викликали правоохоронців. Та чи буде толк від їх приїзду (а були і патрульні і експерти і керівництво міської міліції), наразі не відомо. Газет з офісу не вилучали, лише провели якісь слідчі дії за зачиненими дверима. Хоча, нагадаємо, два тижні тому почали перевірку, щодо законності існування видання, його розповсюдження та наклепів, які  там містяться. Працівники офісу розповідати звідки в їх приміщенні упаковки газет, не захотіли.

Деталі згодом. 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Нічого іншого від "Свободи" і не варто було очікувати. Не гребують нічим. Це її методи, які показують її істинне обличчя.
  • Анонім

    Свободівці знову почали брудну компанія побудовану на чорнусі, ради своєї перемоги на виборах.

    Думаю громадськість вже давно дала оцінку іх слаборозумним діянням та  політичному імпотенству!!!

    На схід цих всіх бандитів відправити, нехай там проявляють свою бурну фантазію!

    Анонім reply Анонім

    Певно що,я кажуть правда очі ріже,істина є в цій газеті,а самопоміч виправдовує себе!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:15 На два дні перекриють рух транспорту на вул. Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up