Партнер рубрики Події

воєнкомати "відловлюють" чоловіків на вулиці???Правда чи міф???

  • Анонім
Останнім часом чути багато повідомлень(переважно від знайомих),що представники воєнкомату разом з Даї-шниками чи міліцією зупиняють машини та автобуси і виписують повістки всім підряд чоловікам на місці.Дехто навіть каже,що прибуло з Києва якесь підкріплення(Кобра) і відловлюють людей прямо на вулиці,і силою доправляють у военкомат??

Останнім часом чути багато повідомлень(переважно від знайомих),що представники воєнкомату разом з Даї-шниками чи міліцією зупиняють машини та автобуси і виписують повістки всім підряд чоловікам на місці.Дехто навіть каже,що прибуло з Києва якесь підкріплення(Кобра) і відловлюють людей прямо на вулиці,і силою доправляють у военкомат???Так от цікаво - чи це правда чи вигадки???Хто що думає чи знає з цього приводу???

 

Від редакції:
Коментує офіцер Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Василь Лабай:
Наведені історії не відповідають дійсності. Ані історія про підкріплення із Києва, ні про те, що працівники ДАІ виписують повістки разом із працівниками військкоматів.
Якщо є хоч якесь підтвердження наведених вище фактів, то ми би хотіли із ними ознайомитись. Інакше виходить, що ми коментуємо чутки. 
Стосовно ж ДАІ, то єдиний випадок, коли їхні працівники можуть співпрацювати із військкоматами, це коли вони зупиняють водія за порушення і, пробивши по базі даних, бачать, що дана людина знаходиться  в розшуку через неявку у військкомат після отримання повістки під підпис. Тоді працівники ДАІ можуть зв'язатися із військкоматами, щоб ті приїхали і розібралися  в ситуації.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (43)
  • Анонім

    Яка мова може бути про мобілізацію ? У   Порошенка мирний план по здачі українських земель .
  • Той

    Сьогодні в Білій на виїзді з каналу вручали повістки.
  • Анонім

    Животное   начало убаюкивает   Личность   различными   иллюзиями,

    окутывая   её   сознание   густой,   туманной   пеленой материального   бытия.   Рассеять   этот   туман   может

    только   личный   духовный   рост   человека,   когда   он,

    благодаря   приобретённому   опыту,   начинает   понимать,   что   такое   настоящая   реальность.

    При  жизни  человека   в   трёхмерном   измерении   Личность   имеет   возможность   духовно   развиться   и   достичь   слияния с Душой,   а   значит,   уйти   в   Вечность. ("Аллатра")
  • Наталя

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up