Як часто тернополяни відвідують бібліотеки? (опитування)

Як часто тернополяни відвідують бібліотеки? (опитування)
Саме це дізнавався у Всеукраїнський день бібліотек журналіст 20minut.ua. Професійне свято бібліотекарі святкують сьогодні, 30 вересня.

Як виявилось, навіть у еру новітніх технологій тернополяни віддають перевагу саме друкованій літературі. Але в бібліотеки заходять не надто часто.

Людмила Металенко, 54, повар

- Зараз у мене так складається ситуація, що потрібно й працювати і доглядати за дітьми. Тому часу на відвідування бібліотек обмаль, зараз майже не буваємо там. Доводиться задовольнятись вже наявною або позиченою літературою.

Раскіна Оксана, 36 років, редактор бібліотеки

- Так, я часто користуюсь послугами бібліотечної системи, оскільки я тут працюю (посміхається – прим.ред.). Думаю, що справжній «кайф» від прочитання паперової книги ніякі електронні версії не замінять. Оскільки я мама «старої закалки», то й дітей привчаю до друкованої літератури.

Ігор Іщук, 23 роки, тренер
- Дуже люблю читати. Однак в бібліотеці я - не частий гість. Але переважно книги позичаю у друзів. Більш за все полюбляю наукову, політичну та історичну літературу. Навіть коли перепадає книга у електронному варіанті, то стараюсь роздруковувати. З паперу читати набагато зручніше.

Кара Адріана, 33 роки, приватний підприємець
- Дуже рада, що наші бібліотеки ще працюють. Думаю, особливо це корисно для дітей, їх змалку потрібно привчати до книги. Особливо до класики. От її, мабуть, доцільно читати саме в паперовому варіанті. Сама ж частіше користуюсь електронними носіями.

Зоряна Зарічна, 18 років, офіціант
-  На жаль, бібліотеки майже не відвідую.  Я полюбляю сучасну літературу, а її майже ніколи немає в наявності. Тому періодично купую книги у магазині та збираю свою домашню бібліотеку.

Влад Болдирєв, 28 років, тренер
- Так, бібліотеки відвідую, хоча й не часто. Книги дістаю або в Інтернеті, або в подарунок. Найчастіше вибираю саме друковану літературу. Електронні версії досить шкідливо впливають на очі. 

Христина Цируль, 18 років, фармацевт
- Послугами бібліотечної системи користуюсь приблизно раз у місяць. Літературу беру або тут(у бібліотеці), або ж мені дарують. А електронними версіями не користуюсь, це дуже погано впливає на зір та набагато гірше сприймається.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up