Як не стати жертвою торгівлі людьми


Як не стати жертвою торгівлі людьми
Як не стати жертвою торгівлі людьми та про ситуацію в Україні щодо фактів торгівлі розповіли представники організації “Відродження нації” 2 жовтня у прес-клубі.

- Станом на 30 червня 2014 року кількість постраждалих, яким надала допомогу Міжнародна організація з міграції, становить 10465 українців, - говорить голова правління ТМЖК “Відродження нації” Галина Кравець. - 88% усіх цих людей, які отримали допомогу після того як повернулись в Україну, побували у трудовому рабстві. 

За словами пані Галини, у зв'язку із воєнними подіями у нашій країні, проблема торгівлі людьми перейшла на другий план. Проте люди повинні знати, як не потрапити у рабство, додає жінка.

- Мало хто знає, що паспорт не можна віддавати в руки третім особам, - каже координатор національної лінії з протидії торгівлі людьми і консультування мігрантів, яка діє на базі ТМЖК “Відродження нації” Марина Пасєчник. - Коли ви їдете за кордон потрібно мати копію усіх документів, які ви з собою берете, для того, щоб виробити так званий білий паспорт в разі втрати оригіналу документів.

Відео дня

Крім цього дуже важливо тримати зв'язок із рідними та близькими. Пані Марина ще зазначає, що потрібно придумати кодову назву чи запитання, яке для сторонньої людини нічого не означатиме, проте рідні відразу зрозуміють, що з вами щось сталось.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:10 У Кутківецький ліс викликали дві «швидких» , там знайшли непритомних підлітків (ОНОВЛЮЄТЬСЯ) 18:01 На Тернопільщині в останню путь провели 50-річного священника 17:01 Під час гасіння пожежі у свинокомплексі в Тернопільськомцу районі врятували 650 свиней 16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up