Яка з лікарень Тернополя є найкращою? (Для обговорення)

Яка з лікарень Тернополя є найкращою? (Для обговорення)
Найкращою у Тернополі є міська комунальна лікарня швидкої допомоги, найгіршою – міська дитяча лікарня. Такі висновки озвучив начальник відділу охорони здоров'я Ростислав Левчук під час засідання виконкому міськради 15 липня.

- Кращою у Тернополі є лікарня швидкої допомоги, - каже пан Левчук. – У ній стрімкіше розвиваються новітні технології у галузі хірургії. Тому її можна вважати кращою за технологіями. Медики цієї лікарні навіть за власний кошт їздять і проходять спеціалізації, на сьогодні вони є піонерами у багатьох галузях медицини. Щодо планової хірургії – тут кращою є друга міська лікарня. Кардіологія, надання рододопомоги – тут теж ця лікарня займає передові позиції в місті.

Значно покращилась матеріальна база і ситуація в міській дитячій лікарні, але на сьогоднішній день вона є однією із найслабших у Тернополі – і щодо матеріальної частини і за менеджментом, зазначає Ростислав Левчук.
- Там провели перевірку і є ряд зауважень, вони їх виправляють, - каже він. 

Просимо читачів 20minut.ua у коментарях до цієї статті писати, а яка з лікарень Тернополя, на вашу думку, є найкращою та найгіршою. Чому?

 

Також залишити свій відгук та почитати інші про лікарні міста можна тут: http://top20.ua/tr/krasotazdorove/bolnitsyi.html, а про медичні заклади та послуги тут http://top20.ua/tr/krasotazdorove/kliniki.html

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (58)
  • Анонім

    У 2009 лежала в першій міській в інфекційному ,а в 2014 в другій міській в другій урології . обидва рази з загостренням хронічно хворих нирок. Куди привезла швидка, там і лежала. В палатах умови приблизно однакові. Загалом інтер'єр приємніший в другій. А в першій є садок, щоб погуляти. Список ліків всюди видають, то ні для кого не секрет.  Спеціалісти, як на мене, кращі в другій лікарні. На відміну від першоі, наприклад, мені не ввели жодного медикаменту серйозного без підшкірної проби. Особливо антибіотики. В першій мене навіть на УЗД не направили нирок. Тим не менш, пролікували і там, і там.
  • Anonymous

    Всі пишуть 2-га міська. Згадую як мене привезла швидка з запаленням нирок, з температурою 38,9 і в 2-й міській в урології мені дали довжелезний список ліків і відправили десь на вулиці(вночі) через подвірря йти в аптеку і купляти той довжелезний список, супер ставлення!!!

    Анонім reply Anonymous

    а хто вам мав їх купляти? Лікар?
  • Анонім

    Найгірша лікарня №3.Моя дочка від листопада минулого року почала там "обстежуватись" в поліклініці."Знайшли" цілий букет:кам"яну хворобу,камінь на нирках,запаленя яєчників,.Приписали їй лікування одне за другим і так до кінця березня мучилась.А потрапила в лікарню №2 ,швидка завезла,з гнійним апендицитом.Лікарі були в шоці як я принесла її історію хвороби.Мало того ,апендицит вже збільшився в кілька раз  і з"явилася кіста,Зрісся з яєчником.2рази була на УЗІ і що в тій 3-ій лікарні їм повилазило.Дякуючи лікарям 2лікарні,моя дочка пішла на поправку і добре почувається.І якщо б ще трошки часу невідомо чим би це закінчилось.На мою думку найкраща лікарня №2,власний досвід.Хороші лікарі і люди.ДОРОГІ ДРУЗІ ОБМИНАЙТЕ ТУ ЛІКАРНЮ №3 ДЕСЯТОЮ ДОРОГОЮ!!!!!Я ХОТІЛА ПОДАВАТИ ПОЗОВ ПРОТИ ЛІКАРНІ №3,АЛЕ В МЕНЕ НА ЦЕ НЕМАЄ ЧАСУ.А ПОТРІБНО БУЛО Б БО ЧИЯСЬ БЛИЗЬКА ЛЮДИНА МОЖЕ ПОСТРАДАТИ ТАК ЯК МОЯ ДИТИНА
  • Андрій Хвіст Рассказов

    За найкращу не скажу, але гіршої за дитячу міську уявити не можу. Тарганів там давив власноруч, коли там лежав син. Дітей, яким стало вже краще і тільки- но завезених хворих запихають в одну палату. Вже краще визивати лікаря додому і заплатити, ніж попасти в цей "медзаклад".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up