Яких ліків бракує в тернопільських аптеках? (ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ)

Яких ліків бракує в тернопільських аптеках? (ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ)
Які ліки зникли з полиць аптек? Чи зменшилися закупівлі імпортних ліків? Чи проходять медикаменти перереєстрацію після стрибку курсу долара? Відповіді на ці питання - під час онлайн-чату, який відбудеться в п’ятницю, 17 квітня. Початок - о 16.15.
Які ліки зникли з полиць аптек? Чи зменшилися закупівлі імпортних ліків? Чи проходять медикаменти перереєстрацію після стрибка курсу долара? Відповіді на ці питання - під час онлайн-чату, який відбудеться в п’ятницю, 17 квітня. Початок - о 16.15.

Також поговоримо про те, наскільки зменшилася купівельна спроможність тернополян; які ліки більше купують - імпортні чи вітчизняних виробників; у які аптекси більше ходять - приватні чи державні. Окрім того, зосередимо увагу на ефективності програми з відшкодування вартості лікарських засобів для лікування осіб з гіпертонічною хворобою.

У країні наразі досі не провели тендерів із закупівлі життєво важливих препаратів, приміром ліків для хворих на гемофілію, онкохворих, хворих на ВІЛ/СНІД, туберкульоз. Чи досі є проблема із дитячими профілактичними вакцинами? Де купують пацієнти ті ліки, які не можуть знайти в місцевих аптеках?

Гостями програми будуть (респонденти учточнюються):

Відео дня

- Обласний Департамент охорони здоров’я;

- Тернопільське обласне виробничо-торгове аптечне об’єднання;

- Керівники аптек міста;

- Медики.

У коментарях до цього тексту ви можете залишати свої питання до гостей програми. Просимо ставити їх в чіткій та лаконічній формі. Образливі слова та ненормативну лексику видалятиме модератор сайту.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Анонім

    Чи передбачені комусь безкоштовні ліки? Наприклад, багатодітним?
  • Світлана Чернецька

    Чому ліки Тернофарму у тернопільських аптеках дорожчі, ніж у, припустимо, волочиських чи хмельницьких? Нелогічно якось(
  • Світлана Чернецька

    Чому в різних аптеках ціна на ліки може відрізнятись дуууже суттєво? Навіть в різних аптеках однієї мережі. Чим це обгрунтовано, чи це дозволено і чи має хтось це контролювати?
  • Анонім

    вже кілька місяців є труднощі із препаратом ригевідон - треба обійти декілька аптек, щоб їх знайти. Ціна за останні два місяці зросла від 105 до 220 гривень Таблетки - протизаплідні, гормональні, відповідно змінювати їх не можна за власним бажанням. А в аптеці, бачачи, що нема цього виду таблеток, навіть не можуть підібрати таблеток з аналогічним складом, хоча й такі є. Питання: 1) чому препарату немає  в аптеках? 2) чому, коли препарат на перерєстрації чи його нема в аптеках з інших причин, аптекарі не знають про це і кажуть йти ще пошукати, замість того, щоб пояснити реальну причину і порадити піти до лікаря і  замінити препарат на інший? 2) як ціна препарату за останній рік зросла в чотири рази? я розумію, що  все дорожчає, але з 50 гривень до 220 - так ви дбаєте про свій народ? замість того, щоб як в Європі, зробити протизаплідні препарати доступними, ви піднімаєте ціни на них?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up