Якій жінці під силу підкорити серце холостяка головного патрульного Струка

Якій жінці під силу підкорити серце холостяка головного патрульного Струка

29-річний Володимир Струк два місяці тому очолив патрульну поліцію Тернополя. Переїхав до нас з Львівщини. З до цього з нашим містом та його мешканцями тісно знайомим не був. Навіть колеги, з якими пліч-о-пліч проводить більшість часу протягом останніх місяців, констатували: його захоплення та особисте життя за щільною завісою. Лишень відмітили простоту, мінімалізм й акваріум з рибками у службовому кабінеті.

«RIA плюс» намагалась вивідати у головного патрульного міста секрети особистого життя і захоплень. Почутим ділимось з вами. 

До речі, вперше більш як за два місяці вдалось побачити поспішку на обличчі головного патрульного)

Володимир Струк щиро відповів, що отримує 15 тис. грн. зарплати та за власний кошт винаймає у Тернополі житло. Користується 5-м «Айфоном» та носить швейцарський годинник. Щоправда, коли журналіст проявив інтерес, чи, бува, той не коштує кілька тисяч доларів, щиро розсміявся. Показав годинник, назвав його ціну у кілька сот доларів і констатував: він вже старенький.

Найбільше захоплення – гірські лижі. Попри щільний робочий графік і практично відсутність вихідних, намагається викроїти час, аби набратись адреналіну, спускаючись з гір.

  • Раз ви потрапили до лав патрульних, здавали фізнормативи. Скільки раз ви підтягнулись? – запитуємо.
  • Сім (сміється – прим. авт.). Того було достатньо.

Ніколи не займався професійним спортом. Його завжди заміняв активний відпочинок, зізнався патрульний.

Відео дня
  • Влітку – це подорожі, причому не лише в Україні, а й закордонні, - розповів Володимир Струк. – Подорожував і авто, і велосипедом, і пішки. З країн, які побачив, найбільше сподобалась Голландія. Там неймовірно красиво. Та ж Італія – історія, музеї.

Патрульний зізнається, що мав чимало можливостей переїхати за кордон назавжди. На наше запитання, мовляв, що ж тоді тримало, відповів: «Я хочу жити в Україні!».

Восени головний коп Тернополя тримає себе у тонусі завдяки полюванню. Це, каже, дуже великі фізичні навантаження. І – не менш важливе хобі, ніж лижі і подорожі.

  • Маєте власну зброю? – цікавимось.
  • Так.
  • Яку?
  • Старенький «ІЖ» 27-ий.

Що рідко вдається викроїти час для подорожей чи хобі – не біда, зізнається поліцейський. І запевняє: всі мрії реалізує обов’язково. Тільки трохи згодом.

Для родини, зокрема батьків, відсутність сина дома – звичне явище. П. Володимир каже, що вони вже звикли і змирились, що сина практично ніколи не буває дома. Тому відстань через роботу у Тернополі не стала проблемою.

  • Ви є холостяком. Якою має бути жінка, щоб могла підкорити ваше серце і бути поруч? – запитуємо на свій страх і ризик, знаючи, що завісу особистого життя не відкриває нікому сторонньому. 
  • Ідеалів немає. Це, передусім, має бути людина, якій можу довіряти. І з якою буде комфортно.
  • Блондинка чи брюнетка, фізичні параметри… Це має значення?
  • Ніякого.
  • Тобто, тернополянки, яким можна довіряти, мають шанс потрапити у ваше життя? Чи це місце вже зайняте?
  • Я не хочу на цю тему говорити.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Михаил Злой

    Все це гарно. А де розкриті розбої, грабунки, кражі. Озвуч свою зарплатню і по черзі всіх офіцерів потім підбий суму і побачиш який ти і твої поліцмени трутні. Крім цього поліцейські можливо і розкривали б злочини но в них немає часу, бо із слів самих патрульних встановлений п. Струком план для наряду який заступив на зміну не менше 3000 грн., штрафами. От і виходить що за рахунок штрафів і коштів із держбюджету жирує патрульна служба, а толку ніякого. Вечорами страшно по вулицях ходити, а бувша міліція працює за копійки і всі дири ними затикають як не АТО то Бурштин. Незрозумілі такі реформи і кому вони потрібні такі реформи.

    Анонім reply Михаил Злой

    Ой,правду,Міську кажеш.

    Анонім reply Михаил Злой

    підтримую 100%... завербовані на штрафи, ніби їх все життя чмирили а зараз дорвались до влади...погляньте на його обличчя, точно десь в школі копали

    Lordan Julia reply Анонім

    недарма їх стали називати паркувальними інспекторами.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up