З В Е Р Н Е Н Н Я громадськості міста Тернополя

  • Вікторія
З В Е Р Н Е Н Н Я громадськості міста Тернополя
Хто бажає долучитися просимо пройти за посиланням http://goo.gl/forms/xx4VGhxRHj та залишити свій підпис. Гуртуймось, не дамо знищити наш ТЕРНОПІЛЬ.

Президенту України
Порошенко П.О.

Генеральному прокурору України
Шокіну В.М.

Відео дня

Голові Комітету Верховної Ради України
з питань запобігання і протидії корупції
Соболєву Єгору Вікторовичу

Голові Комітету Верховної Ради України
з питань будівництва, містобудування і житлово-комунальногогосподарства
Скуратовському Сергію Івановичу
Голові Комітету Верховної Ради України
з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування
Власенко Сергію Володимировичу

Голові Комітету Верховної Ради України
з питань свободи слова та інформаційної політики
Сюмар Вікторії Петрівні

З В Е Р Н Е Н Н Я
громадськості міста Тернополя

Громадськість Тернопільщини вкрай обурена протизаконними діями органу місцевого самоврядування м. Тернополя Тернопільської міської ради на чолі з міським головою Надалом Сергієм Віталійовичем. Фактично в м. Тернополі діє організоване злочинне угрупування.
Діяльність Тернопільської міської ради на чолі з її міським головою направлена не на поліпшення добробуту громадян міста, а на набивання власних кишень шляхом дерибану комунальних земель та комунального майна.
За період з 2011 року територія парків міста Тернополя зменшилась на 25 га (картографічні матеріали додаються).
Інвентаризація земель не проведена, однак на кожній сесії 90% питань стосуються роздачі земельних ділянок. Ми безперечно розуміємо, що громадяни, які мають право власності на житлові будинки мають також право отримати безоплатно земельні ділянки для обслуговування житлових та господарських споруд. Однак переважна більшість проекті рішень сесій Тернопільської міської ради, які стосуються безоплатної передачі земельних ділянок у власність для обслуговування житлових та господарських споруд не містять у собі адресних номерів, а це означає, що на цих земельних ділянках відсутні будь-які об’єкти нерухомості. Слід зазначити, що з метою приховування незаконності таких дій проекти рішень сесій не публікуються, як це вимагає чинне законодавство за 20 днів до розгляду, що не уможливлює здійснення громадського контролю.
З метою приховування своїх злочинних дій, Тернопільська міська рада, ії виконавчий комітет, комунальні підприємства Тернопільської міської ради відмовляють громадськості у доступі до публічної інформації, що стосується розпорядженням комунальним майном та бюджетними коштами. Земельні ділянки передаються в постійне користування комунальним підприємствам Тернопільської міської ради, які переважно є збитковими. Надалі між Виконавчим комітетом Тернопільської міської ради, комунальним підприємством та суб’єктом господарювання укладаються так звані інвестиційні угоди (договори) згідно яких на земельних ділянках які перебувають у користуванні комунальних підприємств суб’єктом господарювання здійснюється будівництво або житлових об’єктів або комерційної нерухомості. Згідно цих угод об’єкти комерційної нерухомості збудовані на таких земельних ділянках стають власністю суб’єкта господарювання. Місто і громада від таких оборудок не тільки нічого не отримують, а ще й позбавляються власності на земельні ділянки. (Копія однієї з інвестиційних угод додається).
Інформація про заробітну плату посадових осіб Тернопільської міської ради засекречена. Тернопільська міська рада відмовляється надавати розгорнуту інформацію щодо заробітної плати посадових осіб. Ми вважаємо, що це пов’язано зокрема із тим, що міський голова м.Тернополя Надал С.В. затверджує посадові оклади, розмір яких перевищує встановлені в додатку № 50 затвердженого Постановою КМУ № 268 від 09.03.2006 р.
Слід зазначити, що громадськість з подібним зверненням зверталась до Президента України Порошенка П.О. Президент України дав вказівку Тернопільській обласній державній адміністрації створити робочу групу і вивчити питання незаконних дій Тернопільської міської ради які стосуються використання комунального майна, забудови парків та знищення зелених насаджень.
Така група була створена. Однак її робота блокується Тернопільською міською радою, оскільки на прохання ТОДА надати документи для вивчення Тернопільська міська рада прикриваючись ЗУ «Про місцеве самоврядування», ЗУ «Про місцеві державні адміністрації» відмовляється надати відповідні документи. (Відповіді Тернопільської міської ради додаються). Ми переконані, що такі дії Тернопільської міської ради спричинені тим, що у цих документах зафіксовані кричущі порушення чинного законодавства, які тягнуть за собою кримінальну відповідальність та містять інформацію про ознаки корупційних правопорушень.
Слід зазначити, що Тернопільська міська рада не надає документів і за запитами Прокуратури м. Тернополя, Прокуратури Тернопільської області, правоохоронних органів.
Ми розуміємо, що в свій час ми самі обрали таку міську раду. Але ми лишень повірили патріотичним гаслам партії «Свобода». Однак, як вбачається із дій представників цієї партії, які становлять більшість в Тернопільській міській раді те що злочинна влада Януковича робила з Україною те саме злочинна місцева влада на чолі із Надалом Сергієм Віталійовичем робить це й понині з м. Тернополем. Дії Тернопільської міської ради на чолі з її головою Надалом Сергієм Віталійовичем підривають авторитет місцевого самоврядування, авторитет державної влади та наносить суттєвої моральної та матеріальної шкоди територіальній громаді м.Тернополя
Враховуючи вище викладене ми просимо вжити заходів щодо припинення беззаконня в м. Тернополі. Ми віримо, що у Вас є інструмент, який допоможе захистити наше місто. Можливо це буде тимчасова комісія Верховної Ради, яка проведе об’єктивне та неупереджене вивчення діяльності Тернопільської міської ради чи якийсь інший інструмент. Ми просимо як найскоріше розглянути наше звернення, бо до чергових виборів наше місто буде вкінець спотворене, а місцеві чиновники з набитими кишенями опиняться у своїх віллах в Іспанії чи де інше, хоча місце їм в місцях позбавлення волі.

З повагою і надією на допомогу

ГО «НАШ РІДНИЙ ТЕРНОПІЛЬ»
ГО «УНСО»
ГО «ЕКОЛОГІЧНИЙ ТА ПРИРОДООХОРОННИЙ КОНТРОЛЬ»
ГО «ЕКОАЛЬЯНС»
ГО «МАЙДАН ТЕРНОПІЛЬ»
ГО «ГРОМАДЯНСЬКА ВАРТА ТЕРНОПІЛЛЯ»
ГО «ВУЛИЦЯ ДИТИНСТВА»
ГО «ТЕРНОПІЛЛЯ НАШ ДІМ»
ВП ГО «АНТИКОРУПЦІЙНИЙ КОМІТЕТ МАЙДАНУ»
ВП ГО «Всеукраїнська громадська організація
сприяння Збройним силам України імені гетьмана Сагайдачного»


Хто бажає долучитися просимо пройти за посиланням http://goo.gl/forms/xx4VGhxRHj та залишити свій підпис. Гуртуймось, не дамо знищити наш ТЕРНОПІЛЬ.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    потрібно надавати факти злодіянь Надала і його прихвостнів
  • наталюня драпик

    гонтарева за рік заробила 26 млн гривнів , моя мама мае вчительський стаж 40 років і не признаеться в які офшори порозпихувала гроші  ну я від неі не відчеплюся , шо то таке нехай не обманюе рідних і близьких ,чому чесні  люди мають а вона не мае,

    наталюня драпик reply наталюня драпик

    мені страшно подумати скільки мають інші при владі, так що надал в порівнянні невинний хлопчик, за якого взялися кристально чесні  мужновладці , ці деклараціі іхні  це  харканина  в лице  украінцям ,
  • Maria Saban

    Жестякове фото))) Але правди нікуди дівати - так воно і є. Красномовно.
  • Анонім

    Надал, до тебе підкрадається пухнаста тваринка, назва якій, "ПЄСЄЦ"!!!)))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up