Партнер рубрики Події

На "Вуличному ринку" зібрали 20 тис. грн на придбання велопарківок

На "Вуличному ринку" зібрали 20 тис. грн на придбання велопарківок
За два дні фестивалю "Вуличний ринок", який тривав у Тернополі 16-17 травня, зібрали 20 тис. грн. Ці кошти активісти використають на придбання велопарківок для міста.

- За ці гроші ми зможемо придбати до 50 велопарківок, - каже один з організаторів заходу, молодіжний міський голова Любомир Шимків. – Їх встановимо у місцях, визначених на затвердженій карті велоінфраструктути Тернополя. 

Любомир Шимків додає, що фестиваль "Вуличний ринок" у Тернополі пройшов успішно і тепер він проводитиметься у нашому місті регулярно. Проте ціль збору коштів завжди буде варіюватись, зважаючи на потреби громади міста на конкретний період часу. 

Нагадаємо, на фестивалі "Вуличний ринок" страви під відкритим небом готували кухарі тернопільських ресторанів та любителі кулінарії. Також на фестивалі були розваги для дітей, музична частина, тут проводили ряд майстер-класів, відкриті лекції та дискусії, працювала вело школа.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Рома Михайлишин

    якщо чесно то наше місто без велоінфраструктури,і це таки небезпечно кататись по дорогах.А часом роверисти їздять як попало.Хоча в авто воділи ше ті..
  • Anonymous

    Показились з тими автомобілістами, щодня бачу їх на шляхах, це реальні ідіоти, я б їх на законодавчому рівні прибрав з автошляхів. мінусую любу херню пов язану з цими дібілами !!!
  • Анонім

    Показились з тими веселопедистами, щодня бачу їх на шляхах, це реальні ідіоти, я б їх на законодавчому рівні прибрав з автошляхів. мінусую любу херню пов язану з цими дібілами !!!

    Соля reply Анонім

    А люди вас як, в принципі, дуже дратують?Може,вам на планету іншу треба?)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up