Партнер рубрики Події

Загинув Віктор Янукович-молодший

Загинув Віктор Янукович-молодший
Молодший син екс-президента України Віктора Януковича Віктор загинув в Росії за трагічних обставин

Про це повідомляють відразу чотири джерела видання "Лівий берег", два з яких - у Російській Федерації з оточення екс-президента.

За словами джерел, екс-нардеп брав участь у спортивних заходах на озері Байкал, коли мікроавтобус "Фольксваген", в якому крім нього знаходилися ще 5 осіб, провалився під лід. Віктор Янукович-молодший потонув, іншим пасажирам вдалося врятуватися.

Хто був за кермом, не повідомляється.

Відео дня

Разом з тим, трагедію на Байкалі підтвердило Головне управління МНС по Іркутській області. Згідно з повідомленням, увечері 20 березня на акваторії озера Байкал в районі північного краю острова Ольхон стався провал автомобіля з розташованими в ньому водієм і п'ятьма пасажирами.

"В порушення вимог заборонних інформаційних знаків громадяни виїхали на лід, щоб зробити кілька фотознімків. У районі мису Хобой автомобіль провалився в тріщину. Глибина в даному місці складає більше 20 метрів", - розповіли в прес-службі МНС.

"О 23.40 (ІРК) п'ятеро людей, яким вдалося покинути потопаючий" Фольксваген ", були знайдені і доставлені в н.п. Сахюрта на судні на повітряній подушці "Хівус-10". Рятувальники Сахюртінского ПСП по координатам за допомогою GPS повернулися до місця провалу автомобіля і в ополонці виявили тіло водія ", - йдеться в повідомленні. Прізвище загиблого при цьому не називається.

Після цього керівник прес-служби МНС по Іркутській області Андрій Шутов заявив, що в суботу на озері Байкал під лід провалилось автомобіль Volkswagen – одна людина загинула.

"Загиблим виявився Давидов Віктор. Решта п’ять осіб змогли вибратися з автомобіля", - зазначив він. Крім того, він додав, що не думає, що "син президента міг бути водієм".

При цьому російський телеканал "Звезда" також наводить прізвище, ім'я і вік загиблого на Байкалі. За даними каналу, це 33-річний Віктор Давидов. Під яким прізвищем проживав у Росії і брав участь в автомобільних змаганнях молодший син екс-президента України, не уточнюється

Зазначимо, що бабусю Віктора Януковича-молодшого по матиринській лінії звали Валентина Давидова. Сину екс-президента на сьогоднішній момент повних 33 роки.

В оточенні екс-президента України Віктора Януковича підтвердили, що його син загинув в інциденті на озері Байкал

Пізніше загибель Януковича-молодшого підтвердив екс-регіонал Нестор Шуфрич.

"Трагічно загинув Віктор Вікторович Янукович. Загинув так, як і жив, - за кермом автомобіля. Не можна не оцінити значний внесок Віктора Януковича молодшого в розвиток автомобільного спорту України. Він був справжнім рульовим Національної Федерації", - написав Шуфрич.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Левицкая Лилия

    Брехня, просто хлопака хоче виїхати під іншим прізвищем в європу, потім підправить фейс з пластичними хірургами,то легко. змінить прізвище і за кілька років приїде ще і на Україну, або житиме собі вільно...стоарому то не світить а молодий легко...мулька все це.....
  • Анонім

    Дивіться і куль не треба і шукати не треба а тато буде думати хто слідуючий
  • Анонім

    Ага, тонув на Байкалі, а виплив на Мальдівах з новим паспортом.
  • Анонім

    Не можна зловтішатись з такого. Це не личить українцям

    оля reply Анонім

    Ніхто не зловтішається, просто немає співчуття до того, через кого (чи його батька) загинули тисячі чиїхось синів.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: деталі аварії (ОНОВЛЮЄТЬСЯ) 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up