Запасаймося водою! 21 та 22 жовтня в багатьох мікрорайонах Тернополя не буде води

Запасаймося водою! 21 та 22 жовтня в багатьох мікрорайонах Тернополя не буде води
21 жовтня води в Тернополі не буде в більшості районів міста, а 22 жовтня вода буде з великим вмістом хлору, а тому не придатна дляя вживання
21 жовтня вода буде лише в Центрі (в районі вулиць Крушельницької - Живова - Князя Острозького і Старого парку), мікрорайоні Новий Світ, промисловому мікрорайоні (в районі вулиць Бродівська — Поліська — Текстильна - Збаразька). У решті мікрорайонів міста крани будуть сухими. А 22 жовтня вода буде з підвищеним вмістом хлору, а тому непридатна до вживання.

У зв'язку з проведенням щорічного планового промивання водопровідних мереж з 00 год 21 жовтня по 24 год 22 жовтня буде частково припинено водопостачання міста.
Як повідомили в  "Тернопільводоканалі" , з водою будуть мешканці Центру (в районі вулиць Крушельницької - Живова - Князя Острозького і Старого парку), мікрорайону Новий Світ, промислового мікрорайону (в районі вулиць Бродівська — Поліська — Текстильна - Збаразька). У решті мікрорайонів міста крани будуть сухими.
У середу, 22 жовтня, у тих мікрорайонах, де здійснюватиметься промивання водопровідних мереж, поступово з'являтиметься вода з підвищеним вмістом хлору, яку не рекомендують  вживати для пиття чи приготування їжі.
Адміністрація КП "Тернопільводоканал" просить вибачення за тимчасові незручності та рекомендує мешканцям тих мікрорайонів, де водопостачання буде припинено, завчасно зробити необхідний запас води.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ксенія

    ахаха))))придатна до вживання......не смішіть,бо лусну...вода тече іржава,неможливо білизну попрати - вся жовтого кольору....ЦИРК..вже всі давно знають як у Тернополі робиться бізнес на воді
  • Анастасия Малько

    Скільки можна мити? Місяць тому виключали воду!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up