Партнер рубрики Події

Земельний конфлікт на вул.Руській,19 вивчатиме міліція

Кримінальне провадження за фактом за фактом самовільного зайняття земельної ділянки розпочали в міліції.

У суботу, 20 грудня, до співробітників Тернопільського міськвідділу міліції надійшла колективна заява від мешканців будинку, що на вулиці Руська, 19. Люди скаржилися  на незаконне будівництво, яке ведеться у дворі їхнього будинку, повідомили в секторі зв'язків із громадськістю УМВС України в Тернопільській області.
 
Читайте також: У Центрі Тернополя протестують проти будови в дворі.

Працівники міліції провели огляд місця події, опитали жителів будинку, орендарів земельної ділянки, на якій здійснюються будівельні роботи.
 
З місця події правоохоронці вилучили інструменти, за допомогою яких монтували металеві конструкції.
 
Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 197-1 ККУ – самовільне зайняття земельної ділянки, яким завдано значної шкоди її законному володільцю або власнику.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Я проживаю в будинку на вулиці Руській 19 !!!І я була присутня в той момемнт коли почали зводити споруду  і  це просто жахливо, Пояснюю чому - Коли ми з жительками нашого будинку підійшли до хлопців які зварювали каркас,до нас демонстративно підійшла так звана власниця  і власник,Сказавши,що це будується БЛАГОДІЙНИЙ ЦЕНТР АТО!!!! Начебто це споруда така ніби будка на 50 квадратів !В якій буде 2 скриньки в яку добрі туристи та Тернополяни  будуть жертвувати гроші та речі для бійців АТО!Звичайно після таких слів від власників СПОРУДИ ми мешканці задумались , чому б  не поставити такі будки на площі  або біля торгових центрів?! Чому це потрібно робити саме на клумбі?  Чому немає офіційної інформації?Але ми попросили документи і всі байки про благодійність  відійшли на другий план! В документах чітко зазначено що це будівництво торгового павільону(а про центр для АТО ) нічого не пише. більше того приїхали хлопці з Тернопільського Авто майдану і превіривши  інформацію виявили що це Апсолютна брехня зі сторони власників.Побачивши що люди почали приходити в дворик і задавати уйму питань про документи , про благодійність з рештую про ВІЙНУ.Власники почали махати паперами де є всі дозвола зокрема і пана Надала і міської ради. Після чого було викликано міліцію і телеканали. Не сподіваючись на те все таки міліція в цьому випадку нам допомогла!!! дякуємо! я написала це повідомлення для того щоб люди розуміли по яких причинах ми пікетували!!!Адже про головну брехню з ні преса ні внутрішні органи не сказали !!!!І на привеликий жаль в нашому Файному місті є брехуни і покидьки які скориставшись ситуацією в країні і бідою всіх УКРАЇНЦІВ ВІЙНОЮ будують магазини,генделики  а прикриваються благодійними центрами!

    Відповісти
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up