Живеш, живеш і бац...

  • Шкула Андріко
Живеш, живеш і бац...
Наше життя настільки непередбачуване, що зараз ти живеш, а наступної миті хлоп.. і не живеш. Очі не відкриваю, просто нагадую.
Навіть на мирній землі люди вмирають не від старості чи важких недуг, а через випадок. І той випадок може впіймати будь-кого і будь-де. Дорога, транспорт, падіння... блін, та навіть під час обіду вдавитися можна чи цегла з якогось балкону впаде. Цінуйте кожну мить і приділяйте увагу рідним, але не живіть як в останній день, бо то може пришвидшити знайомство з Богом.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    І ті галімі люди роз їхались по всьому світу.Де б не приїхав всюди наші показують свою широку українську натуру,іноді від сорому хочеться як страус голову ховати бо біля тебе твій співвічизник позорить себе і тебе...
  • Олег

    Дуже багато відходів в інший світ здійснюється з ініціативи самої людини. Це так зване самогубство. Але є дві форми самогубства. Відкрита форма самогубства, коли людина лізе в петлю, вистрибує з вікна чи в інший показовий спосіб вкорочує собі віку. А є скрита форма самогубства коли людина усвідомлює що показово робити собі смерть стидний поступок. І тоді людина вибирає спосіб життя щоб прискорити свою смерть. Це може бути наприклад високошвидкісний стиль їзди на автомобілі, екстремальні види спорту, піти добровольцем в зону бойових дій. Крім того сюди можна опосередковано віднести алкоголізм, наркоманію які також вкорочують життя. Чому людина спивається? Та тому що цей світ їй не цікавий, вона не знаходить тут радостів життя і тому хоче відійти.

    Василь Uragan reply Олег

    В нашій країні все є все чудово тільки люди галімі.
  • ПРАВДА

    "Знайомитись" з Богом потрідно під час життя...а після життя  - познайомишся уже... невідомо з к и м ...

    Анонім reply ПРАВДА

    Ну хто вірить в Бога під час життя -вірить ,що зустрінеться з ним і після смерті...

    Анонім reply ПРАВДА

    Ну хто знайомиться з Богом під час життя ,то він вірить що зустрінеться з ним після смерті.....ПРАВДА
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up