"Знайомтесь - ваш коп": чоловік просив патрульних допомогти освідчитись коханій

"Знайомтесь - ваш коп": чоловік просив патрульних допомогти освідчитись коханій

Чергова історія проекту "Знайомтесь – ваш коп", який розпочала "20 хвилин" спільно з управлінням Патрульної поліції Тернополя. Цього разу ми розповімо про 26-річну Ірину Гамову.   

У попередній публікації ми розповідали про вчителя історії, який з дитинства мріяв бути поліцейським, - 23-річного Василя Іванчука. 

До роботи у патрульній поліції Тернополя Ірина Гамова пропрацювала рік за спеціальністю – лікарем ветеринарної медицини. 
-    Я працювала у лабораторії ветеринарної медицини на Острозького , - розповідає Ірина Гамова. - А пішла у патрульні, бо хотіла зробити свій внесок у розвиток держави.  У мене чоловік був в АТО, він там вніс свій внесок в розвиток держави, те саме хотілось зробити і мені. Роботою я дуже задоволена, подобається.  Є невелика проблема – нас замало. Ми викладаємось повністю, але  б більше встигали, якби нас було трохи більше. 

Проте Ірина не шкодує, що пішла у патрульні. Дівчина задоволена роботою, колективом. 
-    Люди у нас в колективі приємні, мудрі, - додає Ірина Гамова. – Мені подобається, що у нас постійне спілкування з людьми. Бо я комунікабельна, дуже люблю спілкуватись. Це, до речі, була одна з основних причин, чому я пішла з попередньої роботи. Там я була в чотирьох стінах, було нудно. А тут постійне спілкування, щоправда люди теж бувають різні. 
 

Відео дня

 

 

Курйозний випадок 
З початку роботи патрульної поліції Тернополя пройшло уже півроку. За цей період на змінах патрульних були тисячі викликів та ситуацій. Серед них і курйозні.


-    Чоловік хотів зробити пропозицію своїй дівчині, уже дружині, і просив, щоб ми допомогли, - розповідає Ірина. – Він придумав цілий сценарій: вони мали їхати в таксі і водій порушив би правила дорожнього руху. Ми мали їх наздогнати, перевірити документи, транспортний засіб. В багажнику мали б знайти замотаний чай, який би виглядав як наркотик. І тоді одягнули наручники на них. Під час огляду в кишені чоловіка мали знайти обручку, і він мав би сказати про пропозицію для коханої. Ми б сказали, що або освідчуйся вже, або через 8 років зможеш це зробити.
Але освідчення в такому форматі не відбулось, оскільки чоловік з таким проханням до патрульних звернувся у той же день, коли задумав робити пропозицію. Патрульні пояснили, що їм потрібно звернутись до керівництва за дозволом, а на це потрібен час. Але чоловік не міг чекати.
-    Людина хотіла одразу, а, щоб таке зробити потрібен був день на погодження, підготовку, - каже патрульна. – Ми казали, щоб він зачекав. Бо він ще хотів, щоб там були спецслужби якісь. А на підготовку потрібен був час. Але чоловік не хотів чекати, сказав, що в той день забирає дівчину дівчину з роботи в 17.00 і треба це зробити. Якби чоловік звернувся раніше, то ми б допомогли, бо у нас сприятливо ставляться до такого.  А пропозицію він таки зробив.

У вільний від роботи час Ірина займається своїми собаками. У неї їх три – доберман, німецька вівчарка та курцхаар. 
-    Я раніше займалась дресируванням собак і зараз цим займаюсь, - каже дівчина. – Щоправда, тільки своїх дресирую, бо вільного часу не так уже і багато. Його в принципі більше ні на що і не вистачає. Хотілось б мати більше часу, але уже як є. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    ветеринари нормальне бабло шибуть але треба мати мозги в голові ... на вигляд як чучило
  • Анонім

    Іруся так тримати, ти наша гордість!!!!

    Piter Savka reply Анонім

    Раніше дресирувала собак, а тепер буде людей. Якась страшна баба, ніцно хоче кимось керувати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up