Знов про легалізацію зброї говорять...

  • Шкула Андріко
Знов про легалізацію зброї говорять...
Я противник легалізації зброї для населення. А яка ваша позиція?

Поясню своє бачення. Існують аргументи (і з ними частково погоджуюсь), що всі хто хтів зброю (мажори і бандіти) її вже давно мають. Крім того в країнах де зброя легалізована, кажуть, менша злочинність. Тобто грабежів і нападів менше бо всі розуміють – бабуля може дістати ствол і вишибти нафіг мозги. Але. Серед нашого населення є добрий відсоток дятлів, які не мають стіко грошів і можливостей аби володіти зброєю, але при її легалізації зможуть таку мати. А дятли є дятли: постріляти по машмнах, по вікнах, пальнути в хлопа який дівку вкрав, шмальнути по сусіду в розпал суперечки, застрелити злодія який на городі зеленину микати буде. Крім того внас є розкол в сусіпільстві і конфлікти "бандерівців" та "східняків" також можливі на мирних територіях. Тому, я за формування чесної міліції, яка буде стежити за правопорядком, але не за зброю в усіх хто захоче.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Анонім

    - В этом мире есть три типа людей: овцы, волки и овчарки. Некоторые люди предпочитают считать, что зла в мире не существует, но, когда тьма переступит их порог, они не будут знать, как защищаться – это овцы. Затем есть хищники, с помощью насилия, они пожирают слабых они - волки. Есть ещё те, кто благословлен и даром агрессии и великой потребностью защищать свое стадо это редкая порода, способная дать отпор волкам – они овчарки. Мы не воспитываем в нашей семье овец, и я надеру вам зад, если вы превратитесь в волков. Мы должны защищать свой дом. Если кто-то на тебя нападет, или станет дразнить твоего младшего брата, я разрешаю тебе разобраться с ним. (с)



    "Американский снайпер".
  • Анонім

    В наш век высоких технологий,

    Глобальных кризисов и войн,

    Моралью мы своей убогой

    Разносим по миру лишь вонь.

    Что изменилось в человеке

    С пещерных призрачных времён?

    В одном лишь явственны успехи –

    Прекрасно стал вооружён!

    С азартом бил себе подобных

    Сперва камнями, кулаком.

    Потом придумал лук удобный,

    Затем мочить всех стал ружьём.

    Галопом разум развивался

    Лишь в направлении одном.

    Масштаб убийства расширялся…

    Летит мир в пропасть кувырком!

    С тех пор, как Каин грохнул брата,

    Мы прогрессируем в одном:

    С тупою бравостью солдата

    Мешаем Землю-мать с дерьмом.

    И в нас живёт мораль убийцы,

    И цель одна – разруха, смерть.

    Нас, человеков-кровопийцев,

    Загнать навечно в ад гореть!

    Когда ж очнёмся, людоеды?

    Земле от нас давно капут!

    Несём мы Космосу лишь беды…

    Когда ж нас черти заберут?!

    Увы, не Божьи мы созданья,

    Такую дрянь придумал бес.

    Позор всего мы мирозданья –

    Нам в душу-сердце гад залез.

    И как его теперь оттуда

    Изгнать? И хватит ли нам сил?

    Ведь это чёрт, а не простуда…

    Ужель нам ад настолько мил,

    Что ради мрака мы готовы

    Всю Красоту сменить на прах?

    И не Любовь в сердцах основа,

    А кровожадность, грязь и страх?

    Николай Войченко
  • Анонім

    Нам ще зброї не вистачало!Ми і без зброї готові один одному глотку перегризти!Що не так?А дай нам зброю то буде другий Донбас!Подивіться що в Америці відбуваеться.
  • Kostiv Oleg

    Я за легалізацію, статистика річ уперта, а на рахунок дятлів то більшість з них буде думати перш ніж щось вякати і приставати до оточуючих, а ті до яких не дойшло зможуть відчути чийсь гнів на власній шкурі. І ще на мою думку це буде бичом для всяких мажорів з звязками, бо в нас купа випадків для прикладу з ДТП де пяний мажор вїзджає в когось потім бє йому морду, знімає номера і тікає і ніякої відповідальності не несе за це, а при легалізації зброї думаю вони такі борзі вже не будуть. Згадайте останній випадок з боксером, одним з отаманів, я думаю він при такій поведінці кулю в ногу б від когось точно схопив
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up