Голосування по-тернопільськи: оцінки політсил

Голосування по-тернопільськи: оцінки політсил
Тернопіль, вибори, Верховна Рада 2014
Перші оцінки ходу голосування у Тернополі 26 жовтня 2014 року оприлюднюють штаби місцевих політичних сил. Уже ведуть мову про перше порушення - чоловік намагався винести бюлетень. Як підозрюють, - для запуску "каруселі".

- Поки все гаразд, але нам повідомили про один факт порушення. На дільницs №112, що на "Східному" чоловік намагався винести бюлетень надвір. Його затримали люди і викликали міліцію. Є підозра, що він намагався запустити так звану "карусель", - повідомила для 20minut.ua прес-секретар місцевого виборчого штабу ВО "Батьківщина" Олена Криницька.

У штабі Об'єднання "Самопоміч", за словами її представника у Тернопільській області Віталія Семенюка, порушень поки не зафіксували. Як, зрештою, і в штабі "Народного фронту".

- Ми запустили систему повного онлайну наших членів комісій і спостерігачів - усі вони постійно перебувають на зв'язку, - розповідає керівник штабу цієї політсили Роман Заставний.

Відео дня

Не побачили поки порушень і представники "Сильної України".

- За нашими даними все розпочалося нормально, - говорить керівник штабу цієї сили Юрій Желіховський.

Зрештою, про те, що виборчий процес триває нормально, говорить і речниця ВО "Свобода" - прес-секретар кандидата від цієї сили Олексія Кайди Марія Карчевич.

- Водночас є приблизно 10 дільниць, де кількість бюлетенів менша на 10-20 від кількості виборців. Також на деяких дільницях плакати з інформацією про кандидатів розвішували не у порядку їх розміщення у бюлетені, а керуючись якимись іншими критеріями, - наші представники зробили зауваження, - коментує Марія Карчевич.

За результатами моніторингу, який проводить у Тернополі Радикальна партія, порушень немає.

- Станом на 10.20 все добре, порушень ми не зафіксували, - каже керівник штабу цієї партії Святослав Півторак.

Блок Порошенка, як каже керівник його тернопільського штабу Степан Барна, не зафіксував порушень.

- Все триває нормально, ніяких ексцесів ми не зафіксували, - коментує прес-секретар Громадянської позиції у Тернополі Ірина Романюк.

Як каже керівник місцевого штабу "Правого сектора" Катерина Бойко, голосування триває без порушень.

- Інше питання, що у нас були зауваження ще перед початком голосування. Зокрема, щодо жеребкування на визначення керівного складу комісій. Коли був присутній наш представник, результати були одні, потім - інші, а згодом - ще інші.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:01 Під час гасіння пожежі у свинокомплексі в Тернопільськомцу районі врятували 650 свиней 16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up