Головко у Верховній Раді побився із Семенченком

Головко у Верховній Раді побився із Семенченком
У Верховній Раді України сталася бійка між нардепами екс-комбатом "Донбасу" Семеном Семенченко з фракції "Самопоміч" та Михайлом Головком з ВО "Свобода".

 

Інцидент  трапився під час розгляду законопроекту про спрощення процедури нарахування субсидій пенсіонерам та інвалідам, повідомляють podrobnosti.ua. 

Нардеп-свободівець Головко розкритикував коаліцію через відсутність великої кількості депутатів у сесійній залі. І під час обговорення законопроекту Семенченко почав штовхати Головка. Бійку припинили нардепи, які в той момент були поруч.

Відео дня

Крім того, повідомляє видання, покинула зал засідань парламенту фракція "Народний фронт". Причина – та ж сама, за що коаліцію критикував Головко - на засіданні Ради не було достатньої кількості депутатів з інших фракцій для прийняття рішень.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Анонім

    Що, тернополяни вихваляєте цього аваньтюриста Костю Грішина, він же Семен Семенченко! А став він С. Семенченком, щоб уникнути виплати кредитів--ще у серпні 2014 року він з дружиною мав купу кредитних хвостів, аж поки не став "недоторканим Сьомою" в Укрпарламенті.

    Ліньки вам Галичани зайти в інтернет і насолодитися усіма тими "красотами" авантюр цього пройдисвіта,  при створенні благодійного фонду імені "себе", де всі фінансові пожертви і майнові(автомобілі) ставали автоматично його власністю, і поїздки в США з фальшивими фото, і перебування у Києві що-другий день, коли ішли запеклі бої в Іловайську( притому, що поїздка до Донецька--12год.) і т.д.

    Не будьте поверхневими спостерігачами! І те що він під час ток-шоу вміло зберігає маску на обличчі--це не його талант(хоча треба віддати належне--він у нього є, талант авантюриста), це ваші НАЇВНІСТЬ та НЕВІГЛАСТВО, а також лінивість до аналітичного сприйняття інформації! Зайдіть в інтернет(ютьюб) і дізнаєтесь, все що не знали до сих пір про костю грішина!

    Анонім reply Анонім

    Вігласе, ти багато навоював? А Костя Грішин воював за нашу Батьківщину, неважливо від того, яка в нього там кредитна історі.
  • Анонім

    Вчора на Шустер-лайф Семенченко спростував цю бійку. Сказав, що такого не було.

    Анонім reply Анонім

    ...і жоден м'яз на його обличчі-масці навіть не смикнувся! Що тут скажеш? Талановитий актор!
  • Kateryna Boyko

    Натомість Чорновол поїдала ріжок морозива. В інтернеті є відео. Хтось критикував за те, що нардепи приходять в сесійну залу в одностроях. Їсти морозиво - це як мінімум непристойно!

    Анонім reply Kateryna Boyko

    Нехай хоч лайно їдять, тільки б щоб хоч трішки працювали
  • Анонім

    Так Головко побився з Семенченком чи Семенченко його наштовхав? ;)

    Анонім reply Анонім

    Та всипав Семенченко головку, хіба неясно? З ким це тернопільське чмо може воювати, хіба язиком

    Анонім reply Анонім

    Головко трощив церкви на Тернопільщині, матюкав і бив священників, а тепер і до Києва добрався. Ганьба!!!!!

    Анонім reply Анонім

    Головко, трощив церкви? Чи не ті церкви, які відкрито чи приховано підтримують ворога Украни--рашу! Чи не ті церкви мацковського пархіату, попи яких відмовляються молитися за душі загиблих героїв НЕБЕСНОЇ СОТНІ, попи, яких забороняють ставити скриньки у церквах для добровільного збору коштів на потреби військових у зоні АТО та на лікування поранених!

    Що ж це за церква така, яка не підтримує своїх людей у час, коли вони потребують духовної і матеріальної підтримки перебуваючи у зоні бойових дій!

    Невже ви, Тернополяни не розумієте , що мацковскі попи в Україні --це вовки в овечій шкурі, невже позиція мацковської церкви стосовно подій в Україні--ще не зірвала з ваших очей рожеві окуляри.

    Сумно! Головна фортеця протидії окацапленню люду мацковською церквою( тернопільська область) нажаль уже починає давати тріщину. Доводиться визнати, Мацковська пропаганда "рускага міра" перемагає!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up